icon
164 / 277
Bylinková vepřová panenka pečená na smetanových bramborech s medvědím česnekem a kurkumou.
avatar

Muzu poprosit o recept? 🙂 @jana974

Odpověz
8. kvě 2015
avatar
jana974
autor

@delariva základ je v tomto receptu, ale mám ho upravený dle svého. Nedávala jsem anglickou slaninu a místo bazalky je medvědí česnek a normální česnek , to samé do brambor je medvědí česnek a trochu kurkumy. Panenku jsem nejdříve opekla zprudka ze všech stran na pánvi, pak teprve dala do pekáče na brambory, které se pekly v troubě už půl hodiny. A po dalších 20ti minutách bylo hotovo. Ty brambory totiž chtějí dělat déle a panenka méně, aby nebyla tuhá.

Možná to připadá moc složité, ale není 🙂

Odpověz
8. kvě 2015
avatar
Odpověz
8. kvě 2015