icon
92 / 293
avatar
jana974
autor

Necháme přes noc rozkvasit 450g žitné mouky, 450ml vody a 50g kvásku
Vznikne nám 900 g žitného kvásku, přidáme 300 g pšeničné chleb.mouky,
12g soli, kmín, semínka (slunečnicová, lněná apod) a cca 50ml vody

Zpracováváme a překládáme bochník který necháme další 1,5-2 h nakynout v ošatce, pak vyklopíme na vyhřátý plech a upečeme.

Odpověz
6. říj 2014
avatar

@jana974 Vypadá krásně 😉 Určitě vyzkouším!

Odpověz
6. říj 2014
avatar
jana974
autor

@petraludvikova děkuji, pak se pochlubte 🙂

Odpověz
6. říj 2014
avatar

tak ten je 🙂

Odpověz
6. říj 2014
avatar
jana974
autor

@germaine díky, ale už skoro není 😀

Odpověz
6. říj 2014