icon
111 / 293
Jablečno tvarohová buchta z bio kokosové mouky. /mouka bez lepku/. Vejce jsem nahradila vanilkovou hraškou.
avatar

To zní i vypadá dobře! Dělalas podle nějakého receptu, prosím, nebo od oka?

Odpověz
16. lis 2015
avatar
jana974
autor

@marticep to byla improvizace 🙂

250g tvarohu
3 nastrouhaná jablka
200g másla
Místo 3 vajec 3 lžíce vanilkové hrašky a 3 lžíce vody
kypřící prášek bez fosfátů
200g třtinového cukru
200g bio kokosové mouky, 50g pšeničné mouky. (pokud chcete úplně bez lepku, tak vynechat pšeničnou a doplnit kokosovou)
čokoláda na polevu.
vše smíchat, nalít na menší plech (tedy spíš namazat, těsto moc neteče)
a upéct na 180st cca 30minut (hlídat) Vychladlou polít polevou.

Odpověz
16. lis 2015
avatar

@jana974 děkuju!

Odpověz
16. lis 2015