icon
1 / 1
avatar

... já taky!!! Podělila by ses prosím o recept, díky moc a pěkný pagáčkový večer (teda jestli něco na večer zbylo...).

Odpověz
31. led 2016
avatar

Mohla bych taky poprosit recept? 🙂

Odpověz
31. led 2016
avatar
joani93
autor

@maybe72 jeste u toho stojim a pecu 😀 urcite 🙂 600g hl mouky, 200gzakysane smetany, 3 zloutky, 1 lzice sadla (ja dnes nedala, nemam) 300ml mleka 5dkg kvasnic, 3 varene brambory(osolit) vypracovat testo, nechat tak 30 min kynout. Potom 400g namletych skvarku... jak bude vykynuto rozvalit poklast skvarkama prelozit, nechat 15 min pak rozvalet, prelozit a zase nechat 15 min ( ja to nedodrzuju protoze nemam cas 😀 ) hlavne skvarky osolit a valet 5ak cca 1cm ... a pak podle chuti kmin, sul, sezam 🙂 pak dejte vedet jak dopadly 😉

Odpověz
31. led 2016
avatar
joani93
autor

A brambory uplne na kasi 🙂

Odpověz
31. led 2016
avatar

@joani93 díky, jsi zlatá...

Odpověz
31. led 2016
avatar
joani93
autor

@maybe72 neni zac 🙂 akorat to sadlo bych tam priste dala.. trochu se mi pripekaji k pekaci 🙂

Odpověz
31. led 2016