icon
80 / 279
Bezlepkové ovesné lívance - Fanda si dal s mandlovým máslem
avatar
kaca68
autor

díky za inspiraci @whiskey007 🙂
recept:
hrnek ovesných vloček (používám bezlepkové)
hrnek ovesného mléka
1 vejce
1 banán

Vločky zalít horkým mlékem a nechat nabobtnat (aspoň 2 hodiny, jinak nebyly tak dobré), rozmixovat s vejcem a banánem, dosti pomalu smažit.

Zkoušela jsem i z jáhlových vloček, nebyly tak měkké, ale podcenila jsem délku namáčení a měla jen minibanán...takže ještě určitě vyzkouším znovu 🙂

Odpověz
16. únor 2015
avatar

tak to jsme ráda že chutnají, mě se porpvé totálně nepovedly, že jsem je už nikdy nechtěla dělat, ale když jsme viděla jak ty nepovedené chutnají tak jsem to zkusila znova a šlo to krásně 🙂

Odpověz
16. únor 2015
avatar

Jaké používáte prosím mléko na vaření? Syn má alergii na bílkovinu mléčnou...

Odpověz
1. lis 2015
avatar
kaca68
autor

@lucindajohnova Alnatura nebo DM ovesné ći rýžové nebo domácí mandlové nebo kešu, do něčeho kokosové ( domácí či Alnatura)

Odpověz
1. lis 2015
avatar

Děkuji. Fanda má alergii na laktozu nebo bílkovinu?

Odpověz
1. lis 2015
avatar
kaca68
autor

@lucindajohnova alergii na bílkovinu...jen pro přesnost, alergie na laktózu není, je to intolerance na jiném podkladě...ale dietu držíme už přes rok a půl a žijeme 🙂 a celkem dobře 🙂

Odpověz
1. lis 2015
avatar

Syn má alergii skoro dva roky. ;)
Vím jaký je rozdíl mezi těmi alergiemi. Dík

Odpověz
1. lis 2015
avatar
kaca68
autor

@lucindajohnova tak promiň za poučování, hodně se to plete 🙂

Odpověz
1. lis 2015
avatar

V pohodě. Já jen abych věděla zda můžu vařit dle vašich receptů. Vypadají dobře.

Odpověz
1. lis 2015
avatar

SN má ještě tedy alergii na vejce :(

Odpověz
1. lis 2015