icon
150 / 279
Telecí játra na cibulce
avatar
kaca68
autor

Cibuli hodně dohněda jsko na guláš, zprudka orestovat játra, zalít vínem, nechat dokonale odpařit, zalít vodou či vývarem, lžičkou rajského protlaku a pomalinku dusit, ke konci dokořenit (paštiková směs od Antinína) a osolit, Fandovi jsem odebrala před finálním dokořeněním (sůl, pepř, vešlehat lžíci dijonské hořčice)

Odpověz
30. kvě 2015
avatar

děláš chutě 😀

Odpověz
30. kvě 2015
avatar
kaca68
autor

@katyxq jojo, teď se tu válíme a trávíme...a doufám, že Fanda tu malou kravičku taky zvládne 🙂

Odpověz
30. kvě 2015
avatar

@kaca68 my měli dneska telecí perkelt

Odpověz
30. kvě 2015