icon
250 / 279
Pečená zelenina s pestem a piniovými semínky, avokádo
avatar
kaca68
autor

Fanda má jakousi brněnskou horečku (vždycky přivezeme virulentní mikroby z Moravy 🙂), tak moc nejedl, ale bylo to vynikající...
Brambory, mrkev a řepu promíchám s dýňovým nebo olivovým olejem, trochou soli a římského kmínu a dám péct na plech na horkovzduch (180st), občas promíchám. Hotové promíchám se lžící pesta (bazalka, mandle, pinie, olej) a posypu oříšky.
Avokádo jen rozmačkané se solí, pepřem a citrónem.

Odpověz
15. bře 2016
avatar
kaca68
autor

Rozhodla sem se podstatě snížit množství masa, které jíme, takže Fanda celý oběd říkal "kde je ma"...tak uvidíme 🙂

Odpověz
15. bře 2016