icon
15 / 180
Provensálský chléb s domácím bylinkovým máslem ♥ Jíme to jen tak, je to lahoda ♥
avatar

Mnaaaaaaaam!!!

Odpověz
27. říj 2013
avatar

RECEPT: 500g hladké mouky, 100ml oliv. oleje, 4 lžíce provensálských bylin, 4 stroužky česneku, lžička soli, hrnek vlažné vody, kostka droždí, lžíce cukru. Z vody, cukru a droždí necháme vzejít kvásek. Navážíme si mouku, olej, česnek nakrájíme na plátky, přidáme bylinky, vzešlý kvásek a zapracujeme v těsto. Necháme vykynout na teplém místě. Před pečením potřeme oliv. olejem. Pečeme při 170 stupních cca 40 minut. Ale rozhodně respektujte vlastní zkušenosti a troubu.

Odpověz
30. říj 2013
avatar

A recept na to máslo? Já bylinkové máslo miluju 🙂

Odpověz
26. lis 2013
avatar

@snuflinka já si koupím máslo, nechám ho lehce změknout a pak do něj přimíchám bylinky na bylinkové máslo - už to tak vysloveně koupíš, tuším, že je to od avokáda.

Odpověz
26. lis 2013
avatar

chlebík vypadá nááááádherně , už mám opsaný recept a jdu na něj

Odpověz
26. lis 2013
avatar

@tetrisek3 tak ať se povede a hlavně ať chutná 🙂

Odpověz
26. lis 2013
avatar

tak chleba je hotový....voní luxusně a chutná přímo skvěle , zítra udělám bylinkové máslo a to bude teda laskominka - ještě jednou díky

Odpověz
26. lis 2013
avatar

@tetrisek3 taky děkuji za milou zprávu 🙂

Odpověz
26. lis 2013