RECEPT: Gnocchi orestuji na trošce oleje. Na jiné pánvičce orestuji na trošce oleje cibulku, poté přidám cca půlku balíčku špenátu a restuji. Přidám stroužek česneku, lehce osolím a přidám na kousky pokrájeného lososa. Restuji dokud není maso měkké cca 5 minut. Poté lehce zaliji smetanou (ale max. 100ml), nechám trošku zredukovat, případně dochutím ještě solí a česnekem a je hotovo 🙂 Jídlo za 15 minut na stole a je to teda velikánská lahoda a ještě je to zdravé 🙂
@lucypuky to nic, já to nemyslela zle 🙂 Jen to píšu snad pokaždé, když sem vložím nějakou novou fotku 🙂 Jsou vážně krásné, to se musí nechat. Skoč do Kiku, mají tam i dezertní talířky, mističky, různé další nádobí např. na servírování pečiva, oliv, oříšků, omáček, apod.
@lucypuky to chápu...já si nakoupila tohle, ale zrovna jsem chytla nekvalitní sérii, všechny hluboké talíře vyjma jednoho mi popraskali, tak sjem je musela reklamovat.....prý to bylo vadné od výrobce a stahovali to všude. Tak budu doufat, že je budou opět mít, ale už kvalitní 🙂
@berev nene, gnochci nevařím, fakt je jenom orestuji 🙂 jsou krásně hotové a křupavé. špenát kupuji mražený v lídlu - mají ho v takových bobkách - nebo jak by to nazvala 🙂 pytlík stojí 20,- Kč.
@berev to píšou, ale já je nevařím, ale restuji. Tenkrát to takhle dělal Babica a je to vynikající, ty vařené nám už moc nechutnají, zato ty restované - to je lahoda 🙂
@klaire22 vyzkouším 🙂 dám si tě do přátel a budu vařit podle tvých receptíků 🙂 od pondělí se chystám trochu hubnout tak musím začít vařit trošku zdravěji
@berev neber si to prosím osobně, ale poslední dobou moc nepotvrzuji přátelství s lidmi, které moc neznám. Nezlob se, prosím. Stačí, když lajkneš můj fotoblog (paleček u mé fotky nahoře) a příspěvky, s novými fotky s jídly se ti budou taky zobrazovat 🙂
@klaire22 v pohodě, já jen že mi nejde uložit to tvé fotoalbum nebo to nějak jde dát do mých oblíbených? Je super že uvidím nové příspěvky ale když zrovna budu potřebovat novou inspiraci tak si nevzpomenu na jméno 😀
@berev právě, že když mě lakneš u mého fotoblogu - vlastně když na mě klikneš, tak hned vedle mé fotky je ten paleček, tak se ti budou všechny nové příspěvky ode mě zobrazovat 🙂 a jelikož jsem vařící maniak, tak mě budeš mít na očích skoro každý den, neboj 🙂
RECEPT: Gnocchi orestuji na trošce oleje. Na jiné pánvičce orestuji na trošce oleje cibulku, poté přidám cca půlku balíčku špenátu a restuji. Přidám stroužek česneku, lehce osolím a přidám na kousky pokrájeného lososa. Restuji dokud není maso měkké cca 5 minut. Poté lehce zaliji smetanou (ale max. 100ml), nechám trošku zredukovat, případně dochutím ještě solí a česnekem a je hotovo 🙂 Jídlo za 15 minut na stole a je to teda velikánská lahoda a ještě je to zdravé 🙂