icon
59 / 180
♥Pstruh po mlynářsku s hranolkami a salátem♥
avatar

RECEPT: Pstruha očistím, omyju, nasolím. Do bříška ho potřu česnekem. Na pánvi rozehřeju olej s plátkem másla, pstruha obalím ve směsi hladké mouky, 1/2 lžičky mleté slakdé papriky a 1/2 lžičky drceného kmínu. Smažím dozlatova cca 6 minut za každé strany.

Odpověz
6. pro 2013
avatar

ta paprika nezhořkne?

Odpověz
6. pro 2013
avatar

@betka20 vůbec,je jí tam fakt troška 🙂

Odpověz
6. pro 2013
avatar

hned jsi mi udělala chuť na rybičku :-P

Odpověz
6. pro 2013
avatar

@kalkulantka to je dobře, to já ráda 🙂 rybička je zdravá 🙂

Odpověz
6. pro 2013
avatar

no já mám akorát tuňáka v konzervě, to taková mňamka nebude, ale asi si ho dám 😀

Odpověz
6. pro 2013
avatar

@kalkulantka i tuňák je fajn, i když čerstvá rybka, je čerstvá rybka 🙂

Odpověz
6. pro 2013
avatar

@klaire22 diky 🙂 zitra udelám 🙂

Odpověz
6. pro 2013
avatar

@betka20 ono jak se to promíchá v té mouce a prakticky té mouky na tom pstruhovi tolik není, tak to vážně nezhořkne, nebo my to chuťově nezaznamenali 🙂

Odpověz
6. pro 2013
avatar

Mňam, milujeme pstruha na másle, ale tenhle recept taky zkusím 🙂.

Odpověz
6. pro 2013
avatar

@anejka83 my milujeme pstruha celkově 🙂 děkuji 🙂

Odpověz
6. pro 2013
avatar

Udělala jsem a dětem to moc chutnalo..děkuju za recept 🙂

Odpověz
15. pro 2013
avatar

@eliska_v není zač 🙂

Odpověz
15. pro 2013
avatar

Pred chvili jsme dojedli. Vyborny recept. Dekuji

Odpověz
3. pro 2015