♥Pstruh po mlynářsku s hranolkami a salátem♥
hned jsi mi udělala chuť na rybičku :-P
Odpověz
6. pro 2013
klaire22
autor@kalkulantka to je dobře, to já ráda 🙂 rybička je zdravá 🙂
Odpověz
6. pro 2013
no já mám akorát tuňáka v konzervě, to taková mňamka nebude, ale asi si ho dám 😀
Odpověz
6. pro 2013
klaire22
autor@kalkulantka i tuňák je fajn, i když čerstvá rybka, je čerstvá rybka 🙂
Odpověz
6. pro 2013

RECEPT: Pstruha očistím, omyju, nasolím. Do bříška ho potřu česnekem. Na pánvi rozehřeju olej s plátkem másla, pstruha obalím ve směsi hladké mouky, 1/2 lžičky mleté slakdé papriky a 1/2 lžičky drceného kmínu. Smažím dozlatova cca 6 minut za každé strany.