DUŠENOU MRKEV dělám tak, že cca 1kg mrkve nastrouhám na struhadle na tenké plátky. Na másle orestuji cibuli, když je krásně skleněná, přidám mrkev, zarestuji a pak zaliji vodou a dusím doměkka. Ochutím solí, lehce opepřím a přidám cca 2 lžíce cukru 🙂 Mrkev je hotová, až se všechna voda vydusí a je krásně měkká 🙂
Mňáááám!!!! To bych si dala!!! A maso taky netřeba! Jen Nikolka by mi to opět nejedla...jako ostatně všechno, co uvařím.. Jediné, co ode mne ji, je rajská polívka ☹
DUŠENOU MRKEV dělám tak, že cca 1kg mrkve nastrouhám na struhadle na tenké plátky. Na másle orestuji cibuli, když je krásně skleněná, přidám mrkev, zarestuji a pak zaliji vodou a dusím doměkka. Ochutím solí, lehce opepřím a přidám cca 2 lžíce cukru 🙂 Mrkev je hotová, až se všechna voda vydusí a je krásně měkká 🙂