Vepřový plátek na hořčici s rýží :-) Klasika, ale dlouho jsme ji neměli :-)
klaire22
autor@janinous ale prd, neschopná trubka nejsi!!! Já když nepospíchám, tak dám recept hned 🙂 Ale někdy to vázne 🙂 Takže ten recept 🙂 Na oleji orestuji cibulku, když už je zlatavá přidám nasolené plátky masa, které pomažu plnotučnou hořčicí a zprudka opeču, aby se maso krásně zatáhlo. Poté zaliji vodou, přidám kostku bio bujonu a vařím dokud není maso krásně měkké. Pak vyjmu maso a dohusím omáčku -dosolím a opepřím a případně ještě ochutím hořčicí - to podle chuti. Když je homáčka dohuštěná a dochucená vrátím prohřát maso 🙂
Odpověz
7. bře 2014

ňam, taky jsme dlouho nedělali.... tak asi o víkendu 🙂