icon
145 / 180
Bramborovo-bazalková kaše, kuřecí prsíčko v jogurtu a bazalce :-)
avatar

RECEPT: Brambory uvaříme klasickým způsobem. Hrst čerstvých lístků bazalky rozmixujeme na jemno spolu s kouskem přepuštěného másla. Uvařené brambory smícháme s bazalkou a dále pokračujeme klasicky, jako když děláme kaši.
Kuřecí prsa řádně nasolíme a naložíme do "marinády" ze dvou lžic jogurtu, trošku sušeného česneku a bazalky. Druhý den obalujeme v hladké mouce se strouhankou, sušeným česnekem a nadrobno nakrájenou bazalkou. Smažíme na oleji.

Odpověz
29. kvě 2014
avatar

Ty jsi fakt úžasná 🙂 já poslední dobou nemám nějak chuť kuchtit novinky, ale když to u Tebe vidím asi budu muset zase něco zkusit 🙂

Odpověz
30. kvě 2014
avatar

@eliska_v jsi zlatá, děkuji 🙂 to já vařím poslední dobou zase skoro jen samé novinky - ale to mě zase brzy přejde 🙂 Nicméně dnes jsem zkusila další dvě novinky a je to dokonalost!!!!

Odpověz
30. kvě 2014