icon
1 / 69
Rozmixované brambory s hráškem a kuřecími prsíčky :-)
avatar

nonono! fotka příkrmu je ta samá jako se sunarem, neblbni mě!🙂)))

Odpověz
9. led 2013
avatar

@verciiik ono to totiž vypadá úplně stejně, tak jsem dala stejnou fotku, víš 🙂

Odpověz
9. led 2013
avatar

@klaire22 tak to jsem předpokládála, jen tak rejpu 🙂 je to varianta s kuřetem nebo bez?

Odpověz
9. led 2013
avatar

Klári, v čem mixuješ?? Mně to všechno přijde strašně lepivé, když jsem mixla v ponirném ☹

Odpověz
10. led 2013
avatar

@janinous Jani já mixuju tyčovým mixérem..když mi to lepí, přiliju trochu vody ve které se to vařilo..a pořád dokola dokud nejsem spokojená 🙂

Odpověz
10. led 2013
avatar

@pajav No to jsem taky delala, ale ta konzistence mi prisla porad nejaka divna 😉

Odpověz
10. led 2013
avatar

@janinous Měla jsi tam i brambor? Když je hodně bramboru tak to udělá spíše kaši..pak leda ještě zkusit naředit UM..?

Odpověz
10. led 2013
avatar

@pajav Měla - mrkev s bramborem půl na půl 😉

Odpověz
10. led 2013
avatar

@janinous Já do jídla dávám jeden malý brambor..příště zkus dát mín bramboru a více zeleninky..🙂

Odpověz
10. led 2013
avatar

@pajav Já Tě nemít....... ♥♥♥ Díky! 🙂

Odpověz
10. led 2013
avatar

@janinous já mám takový malinký mixérek (je to příslušenství k tyčáku - tuším na sekání bylinek) a do toho to nahážu a krásně mixnu. Jak říká pajav - určo tam přidej více vody a nebo mlíčka........zeleninu tam vždy nahážu od oka 🙂

Odpověz
10. led 2013
avatar

@verciiik s kuřetem 🙂 Ale ta bez kuřete vypadá úúúúplně stejně, tak jsem se neobtěžovala to fotit zvlášť 🙂

Odpověz
10. led 2013
avatar

@klaire22 Ten mám právě taky - psala jsem ale, že to dělám pponorným, páč jsem nevěděla, jak to vysvětlit 😀 Ale ty nože má stejné, tak je to fuk 😉

Odpověz
10. led 2013
avatar

@janinous jj, je to tím bramborem ;) Ale u nás to asi nebude problém, vypadá to, že má Naty na brambor alergii :(

Odpověz
10. led 2013
avatar

u nás jedno z nejoblíbenějších jídel🙂

Odpověz
14. led 2013
avatar

@bella22 taktéž 🙂 a po dnešku přibyla i kombinace s brokolicí 🙂 taky velký úspěch 🙂

Odpověz
14. led 2013
avatar

jak dlouho přikrmuješ, že už dáváš maso.. my začali po Vánocích a ještě si tedaakt netroufám, přvámnový věci dost pomalu, zatím mrkev, brambor, jabko, dýni, zaprášené hladkou moukou nebo zahuštěné inst. rejžovkou, ale ne vždy...maso vidím takza dva měsíce,až vyzkoušíme maximum zleniny a nějaké další ovoce

Odpověz
14. led 2013
avatar

@kammka přikrmuju od 4,5 měsíce. Tak když si vezmeš klasické skleničky,tak ty mají masíčko už od ukončeného4.měsíce, tak v tom nevidím problém. Dávám zatím jen kuřecí prsíčka. Já ničím nezahušťuji, raději přidám zeleninu a dám méně vody, aby byla ideální konzistence 🙂

Odpověz
14. led 2013
avatar

mně řekla dr., že vzhledem k alergologickému oknu se doporučuje dávat nepatrně obilné mouky už do prvních příkrmů, tak to dělám. já mám nachystanýho králíka 🙂

Odpověz
14. led 2013
avatar

@klaire22 jaký používáš ten hrášek? mražený??

Odpověz
21. led 2013
avatar

@fori jj,mražený 🙂

Odpověz
21. led 2013
avatar

můžu dát místo kuřecího krůtí?, nějak mám na to kuřecí averzi... a po jaký době jsi dala i maso... my měly dneska poprvé trochu mrkve...

Odpověz
12. únor 2013
avatar

@fori určitě můžeš 🙂 hele víš že ani nevím.......ve skleničkách maso bylo, tak jsem to prubla......podle mě bylo Elišce kolem 5 měsíce, možná 5,5 🙂 fakt nevím :-/

Odpověz
12. únor 2013
avatar

@klaire22 jj jasný... díky moc

Odpověz
12. únor 2013
avatar

Klárko, tak to jsem měli dnes 🙂

Odpověz
12. čer 2013
avatar

@hanka208 a chutnalo to Samíkovi?

Odpověz
12. čer 2013
avatar

No asi tak normálně. Já toho udělala velkou misku, pač jsem to rozmixovala i s tím vývarem aspon to bylo teplejší. My to totiž včéra potřebovali vzít s sebou pač jsme jeli do toho Motola víš.

Odpověz
13. čer 2013
avatar

@janinous tu lepivost dělá ten brambor - když je moc škrobovej, tak to pak lepí. příště zkusit vzít jiné brambory .)

Odpověz
19. čer 2013
avatar

můžu se tě zeptat, po jak dlouhé době příkrmů si začala přidávat maso?

Odpověz
29. zář 2014
avatar

@chris_n jestli si to dobře pamatuji, tak kuřecí maso jsem začala dávat kolem půl roku. Libové vepřové později, to bylo tuším kolem 8-9. měsíce. Ryby později - ty snad kolem roku.

Odpověz
29. zář 2014
avatar

@klaire22 děkuju 🙂 a ještě dotaz k sunaru, ten si používala že to je jednodušší nebo si nekojila? Já jestli si mám odstříkat na příkrmy MM nebo koupit teda nějaké UM 🙂

Odpověz
29. zář 2014
avatar

@chris_n já jsem kojila, ale na vaření mi to asi přišlo jednodušší použít sunar🙂 omlouvám se, ale už si taky něco nepamatuji, přijde mi to už jako věčnost, kdy jsem malou kojila a vařila příkrmy 🙂

Odpověz
29. zář 2014
avatar

@klaire22 jasně 🙂

Odpověz
29. zář 2014