icon
1 / 1
avatar

Mě chutná z avokadaq

Odpověz
30. led 2016
avatar

Dáte recept? To zní dobře 🙂

Odpověz
30. led 2016
avatar

Podobnou jsme dělali zrovna minulý týden, a běz palmáku 🙂

Odpověz
30. led 2016
avatar

@pavlinakrcalov jak se dela z avokada? 🙂

Odpověz
30. led 2016
avatar

taky dělám z avokáda a místo lískových ořechů a kokosového oleje dávám olej z lískových jader😉

Odpověz
30. led 2016
avatar

add palmový olej: jeho nadměrné využití považuji za problematické nebo neetické z hlediska globální ekologie, jinak tedy ve větším množství je zdraví škodlivý jako jiné tuky, to že je kolem takový humbuk v posledních letech je způsobeno především marketingovým bojem výrobců a také tím, že jsou v dnešní době výrobci povinni uvádět na svých výrobcích přesně druh použitého tuku, v potravinách se tedy jeho spotřeba za poslední roky nijak dramaticky nezvýšila pouze je to více vidět viz.etikety výrobků😉

Odpověz
30. led 2016
avatar

@martaa kokosový olej je špatný?

Odpověz
30. led 2016
avatar

Já dávám:avokádo,banán,kešu oříšky,kakao neprazene,kokos.olej,měď či datlovy sirup,vše si libovolně měním podle chuti(oříšky,banán někdy nedávám a přidám datlíky či kokos...pak rozmixuji lahůdka

Odpověz
30. led 2016
avatar
Odpověz
30. led 2016
avatar

nutela z avokáda č.1: banán, avokádo, kakao, med nebo agáv.sirup, olej z lískových jader
č.2 avokádo, banán kakové máslo, kakao

Odpověz
30. led 2016
avatar

Ještě bych tam doplnila, že je lepší ořechy po upražení oloupat - nejlépe poválet zakryté v utěrce 😉

Odpověz
30. led 2016
avatar

@martaa právě mi to přišli divné jen tak se ptám...

Odpověz
30. led 2016
avatar

@pavlinakrcalov ve velkém množství není zdravý žádný tuk, ale já kokosák vynechávám právě pro tu jeho vůni, kterou jinak mám moc ráda, ale v nutele nee

Odpověz
30. led 2016