icon
6 / 38
Skořicové hrudky
avatar

To je hust, co to je?? To neznám

Odpověz
26. lis 2012
avatar

@bibianca mně to přijde jako těsto protlačené lisem na česnek 😀

Odpověz
26. lis 2012
avatar
kykynka
autor

@verciiik Ano ano je skořicové hrudky

Odpověz
26. lis 2012
avatar

ty vypadají krásně, můžu poprosit recept?

Odpověz
26. lis 2012
avatar
Komentář byl odstraněný
avatar
kykynka
autor

Skořicové hrudky
POTŘEBNÉ PŘÍSADY

250g hladké mouky 100g pískového cukru 2 kakaové pudingy 2 vanilkové cukry 1 lžíce skořice 200g másla 1 vejce tuk na plech nebo pečící papír

POSTUP PŘÍPRAVY

Z přísad vypracujeme těsto, dáme do lednice odležet.
Kousky těsta protlačíme lisem na česnek a na plechu tvarujeme hromádky (případně hnízdečka, klubíčka atd) Můžeme sypat barevným zdobením, perličkami........
Pečeme 8-10minut ve vyhřáté troubě - při nižší teplotě.

Odpověz
26. lis 2012
avatar

Bože to vypadá nádherně a musí to být šíleně dobrý,dík za recept,asi budeme muset vyzkoušet 😀

Odpověz
26. lis 2012
avatar

teplota kolik asi? 180 nebo míň? A vy jste je obalovala v cukru? úplně se mi sbíhají sliny🙂

Odpověz
30. lis 2012
avatar
kykynka
autor

ja měla 175°C vrch spodek a 15min

Odpověz
30. lis 2012
avatar

také vyzkouším

Odpověz
30. lis 2012
avatar

Ach jo. A to jsem letos nechtěla zkoušet nic nového, protože mám nařízeno držet letos počet cukroví hezky dole. Tohle ale budu muset vyzkoušet 😉 🙂

Odpověz
30. lis 2012
avatar

Takže jsem dneska zadělala těstíčko a zkoušíme upéct 😀.Jsem moc zvědavá jak se podaří 😀

Odpověz
30. lis 2012
avatar
kykynka
autor

@pacient Bacha ze začátku jsou tvrdé. Dala bych na balkon nebo někde kde je chlad a do 2 dnu jsou měkké.

Odpověz
30. lis 2012
avatar

@kykynka Díky,jo jo jsou tvrdé,ale oni změknou i tím cukrem 🙂.Balkon nemám a na chodbě v domě se 7 dalšíma rodinama by to byl velkej risk 😀

Odpověz
30. lis 2012
avatar
kykynka
autor

@pacient jj ony jsou pak změknou

Odpověz
30. lis 2012
avatar

@kykynka hotovo a zítra se pokusím dát fotku 😀

Odpověz
30. lis 2012
avatar
kykynka
autor

@pacient Už se těšíííím.

Odpověz
30. lis 2012
avatar
Odpověz
30. lis 2012
avatar

tak už mam taky zadělané těsto a zítra vyzkouším...pak se obalují v moučkovém cukru? ještě teplé?

Odpověz
6. pro 2012
avatar
kykynka
autor

@kudrliinka ano ještě teplé

Odpověz
6. pro 2012
avatar

tak ty jsou teda lahodný!!!mňam, píšu si do kuchařky pro příští rok, a ten další, a další a další... :o) díky za recept!

Odpověz
8. pro 2012