icon
109 / 247
výsledek mého dopoledního snažení...svatomartinská husa, chlupaté knedlíky a červené zelí podle magazínu Albert...no co vám budu povídat:-D
avatar

hmmm.....dala bych si 🙂

Odpověz
9. lis 2013
avatar

fakt šikovná kuchařka 🙂 klobouk dolů 🙂

Odpověz
9. lis 2013
avatar

@budlina1 moc, moc děkuju🙂 já zase obdivuju všechny tvoje pochoutky🙂

Odpověz
9. lis 2013
avatar

@oliinka_k děkuju🙂 já si dodávám "odvahy" i na taková to jídla, ještě jsem nic takového nepekla 🙂 takže smekám před každým komu se to takhle náramně povede. 🙂

Odpověz
9. lis 2013
avatar

@budlina1 bude to znít možná přehnaně, ale ono na tom vlastně nic moc není...jde jen o to, tu husu/kachnu pořádně ochutit, jinak to strčíš do trouby a čekáš, podléváš, čekáš a podléváš...jinak tuhle husu jsem pekla vyjímečně přesně podle receptu a to 5 hodin, byla to moje premiéra, tak jsem to dodržela do detailu a vyplatilo se🙂

Odpověz
9. lis 2013
avatar

@oliinka_k dokonalý 🙂 to muselo být doma nadšení 🙂 snad se k tomu taky dopracuju 🙂

Odpověz
9. lis 2013
avatar

@budlina1 mastnou pusu jsme měli všichni, krásně jsme to spláchli pivem a bylo nám hej🙂 jinak ty jablka, hrušky a švestky k huse ( klidně i kachně ) doporučuju, úžasná kombinace chutí🙂

Odpověz
9. lis 2013
avatar

@oliinka_k a jen sul a kmín?

Odpověz
5. srp 2014
avatar

@oliinka_k můžu prosit recept na ty knedlíky? 🙂

Odpověz
21. bře 2015
avatar

mohla by jste nám prosím napsat ten recept?☹

Odpověz
7. lis 2015