icon
2 / 43
Cuketovo - hráškový krém, zahuštěný bílým jogurtem s jarní cibulkou a drobnou těstovinou
avatar

to vypadá krásně jarně, prosím receptík

Odpověz
20. dub 2017
avatar

@prodejto Na třech lžících oleje deset minut opékáme středně velkou cuketu nakrájenou na kostičky, přidáme čerstvě mletý pepř, římský kmín, polovinu sušené chilli papričky, zalijeme litrem zeleninového vývaru a 15 minut vaříme. Vsypeme 350 g mraženého hrášku a vaříme ještě 5 - 10 minut. Přidáme utřený stroužek česneku, dosolíme a rozmixujeme. Odstavíme z ohně a vmícháme čtyři lžíce bílého jogurtu, nať z jarní cibulky a uvařené drobné těstoviny.

Odpověz
20. dub 2017
avatar

@palkovaadela 👍už mám na to chuť, polívky máme moc rádi

Odpověz
20. dub 2017
avatar

@prodejto 🙂 hrášek se dá vyměnit i za kukuřici a je to taky výborné 🙂

Odpověz
20. dub 2017
avatar
Odpověz
20. dub 2017
avatar
Odpověz
21. dub 2017
avatar

@prodejto Chutnala? 🙂

Odpověz
21. dub 2017
avatar

@palkovaadela mě jo, dětem moc ne, ale snědly, dělala jsem na másle, příště ji udělám hustší a přidám místo jogurtu šlehačku, to my můžeme, dělám tak pórkovou a brokolicovou.

Odpověz
21. dub 2017
avatar

brokolicová

Odpověz
21. dub 2017
avatar

pórková

Odpověz
21. dub 2017
avatar

No ona má takovou nezvyklou chuť ale to my právě rádi takže nám tak chutná ale jinak taky dělám krémové se šlehačkou 🙂

Odpověz
21. dub 2017
avatar

určitě udělám znovu, třeba se mi povede lepší, zebra sice nebyla prouhatá jako Tvoje, ale chutnala max už je jen čtvrtka🙂

Odpověz
21. dub 2017
avatar

@prodejto Mě se napoprvé taky úplně nevyvedla 🙂 ale na chuť to naštěstí nikdy vliv nemá 😉

Odpověz
22. dub 2017