Většinu kytek dávám ven, ale některý si nechávám doma, abych mohla dřív zahájit sezonu. Nejstarší kytku mám 4letou. A plodí cca od května do listopadu. Žlutý habanero. Na venkovních je sice paprik víc a ty první (doma rostlý) jsou o maličko slabší, ale furt to chutná víc, než ze supermarketu. ☺
Je tak to je super, tak ja je loni vytrhla ze zahonku a hodila na kompost. Letos se chystam mit je na balkone, tak je pak jen na zimu presunu do chodby kvuli mrazu a nemusim vyhazovat🙂 super 🙂
Jj, jen pozor na zavlečení škůdců. Já se teprve nedávno zbavila mšic. Zkoušela jsem všechno možný, nakonec pomohl až tabákový výluh. A pozor na teploty. Pod 10 stupňů by neměly být kytky venku. ☺ No už se těším na letošní úrodu. Bude 34 kytek, tak snad nám to bude stačit. Loňských 15 bylo málo. 😄
@triskova_v jaký děláte odrůdy? Jä chci letos nakládat jalapena (se sýrem), fresna a fire flame. Tak uvidíme,jestli zbyde 😄 A chci dělat i omáčku. Loni jsem dělala jen na zkoušku skleničku a zaprášilo se po ní 😄
@petra_k_ je to kdybych vedela z hlavy🙂 jedna byli fialovy koralky, dalsi zluty lampionky a treti klasika dlouhy cerveny papricky. Morugu jsem zkusila ale zasla. Delala sem pak “kecup z rajcat” a “jako kecup se zakladem z dyne hokaido” ta fe fajn k masu🙂 a jelikoz mam seminka ale nekam se pri stehovani podeli popisky, tak letos to bude 3x5 prekvapeni :D
@triskova_v Dělala jsem muffiny s nutellou a chilli (jolokia) a byla to bašta 😀
Tak jsem nasla objednavku 🙂
Thanksgiving chilli, ring of fire a fillius blue 🙂
@triskova_v ideální stav 👍


Uz? A ja si rikala ze jsem hrozne brzy vysadila kdyz jsem ted o vikendu dala klicit. Tak asi zase ne :D