piskot1
13. kvě 2009

Piskot1

31.12.2008-zamlklý potrat ve 14tt
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Začínáme se s manžílkem na konci února znovu snažit.....12.5.2009 MS nedorazila🙂.....13.5. pozitivní HCG 387.Máme ohromnou radost,ale i strach!!!21.5. znovu krev a HCG 4751 krásně stoupá!!!
4.6.Jdeme na kontrolu k paní doktorce!!!Máme strašný strach,ale vše je v pořádku,jsme přesně v 7tt,srdíčko nám krásně bliká,termín porodu je 21.1.2010,vypsaná neschopenka a maminka se má šetřit!!!Maminka si musí píchat celé těhotenství do bříška injekce kvůli dřívější tromboze a nemoci krve,ale neboj bublinko to zvládnem!!!
18.6.další kontrola,jsme v 9tt a vše v pořádku🙂
14.7.jdeme k paní doktorce na kontrolu!!Jsme 12+5 a vše v pořádku ve čtvrtek nás čeká screening v prvnim trimestru!!Máme strach,ale z celého srdíčka doufáme,že bude vše v pořádku!!!
16.7.Screening dopadl v pořádku!!!HURÁ!!Jen naše bublinka nechtěla spolupracovat a nechtěla se na paní doktorku otočit!!NT-1,7mm!!Nosní kůstku bohužel nemáme potvrzenu,bublinka ne a ne spolupracovat!!!A maminka je pěkná hysterka!!!Rozplakala se už mezi dveřma,než vůbec vešla k paní doktorce,jakej o Tebe měla strach!!!Ještě,že s náma byl tatínek a dodával nám odvahu!!!Bez něj bysme to nezvládli!!!
20.7.jdem znovu pro velký úspěch na velký UZ🙂Bublinka udělala mamince strašnou radost,ukázala se panu doktorovi a máme potvrzenou nosní kůstku a změřeno znovu NT 1,4mm!!A měříme 79,3mm!!Už jsme krásně velký!!Pohlaví bohužel nevíme!!Je ještě brzo a naše dítko bude stejně asi tvrdohlavé po tatínkovi!!!Jednu ručičku mělo za hlavou a druhou si strkalo furt mezi nožky,takže bysme to ani neviděli🙂Máme obrovskou radost,že je vše v pořádku!!!
11.8.kontrola u naší paní doktorky!!!Jsme 16+5 a vše v pořádku!!!Jen se paní doktorka zlobila,že maminka přibrala jen půl kila!!máme 70,5kg!!Musíme začít pořádně papat!!!Mamince brali krev na tripple testy a má si zavolat v pátek pro výsledky!!!Doufáme,že bude vše v pořádku!!!
Maminka byla nedočkavka a volala paní doktorce pro výsledky už ve čtvrtek a pozor výsledky jsou NEGATIVNÍ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Všem spadl velký kámen ze srdce!!!
Tak a teď nás čeká 4.9. velký UZ ve 20tt,kam jde s námi samozřejmě i tatínek!!!A tam se možná dozvíme co maminka schovává a opatruje v bříšku!!!Jestli holčičku nebo chlapečka!!!
Je nám to jedno bublinko co jsi,hlavně ať si zdravé a krásné miminko!!!Máme Tě s tatínkem mooooc rádi a už se na Tebe těšíme!!!
23.8.-Jsme v 18+3 a máme nahoře konečně dvě kila,takže nynější váha 73kg.Maminka včera cítila asi poprvé tvé pohyby v bříšku!!Nejsem si jistá,ale věřím,že si to byla ty naše bublinko!!Bylo to něco NÁDHERNÉHO!!!Tatínek už se nemůže dočkat až budeš kopat víc,aby to i on cítil!!!
4.9.-Tak máme UZ ve 20tt za sebou!!!Byli to hrozný nervy,ale zvládli jsme to!!!Máme vše co máme mít a nikde nám nic nechybí a pozor čekáme CHLAPEČKA MATĚJE!!!!Jsme strašně moooc štastný!!!Matýsek o sobě dává pomalu každý den vědět,že je u maminky v bříšku a občas už to cítí i tatínek!!Je to nádherný cítit Tě v bříšku Matýsku!!!
12.9.-mamka jde zítra na těhu plavání,tak je zvědavá jak to bude probíhat!!Už se těším!!🙂
Tak plavání bylo skvělý a maminku moc baví,tak se rozhodla chodit pravidelně,dokud bude moct🙂!!!
1.10.-Šli jsme s Matýskem k doktorovi na 3D UZ,ale naše zlatíčko odmítlo spolupracovat a ukázalo nám leda tak zadek a to bylo vše,takže fotku bohužel nemáme!!Další pokus o fotku Matýska nás čeká 9.10.,tak snad se malý umoudří a udělá mamince a tatínkovi radost a nechá se od pana doktora vyfotit🙂
7.10.-Kontrola u naší paní doktorky dopadla v pořádku!!Vyfasovali jsme pozvánku na testy na cukrovku!!Poslouchali jsme malého srdíčko přes moje bříško a bylo to mooc krásný!!Maminka zvesela nabrala a má 79kg!!🙂
8.10.-Test na cukrovku byl hnus!!Nic horšího jsem v životě nepila!!Bylo to tak strašně sladký až mě to pálilo v krku a na jazyku!!Naštěstí jsme to v sobě s Matýskem udrželi a s úspěchem absolvovali celý test!!Snad dopadne dobře!!
9.10.-HURAA máme fotku z 3D UZ,ale dalo to pěkně zabrat!!Malej se prostě fotit nebude a nebude!!Ale jednu fotku máme a je tam prostě naše zlatíčko nádherný!!Jinak pan doktor nám na 100% potvrdil kluka!!Ani to nešlo přehlédnout!!Matýsek se s tím vyloženě vytahoval a předváděl🙂MÁME TĚ MOOOOC RÁDI A UŽ SE NA TEBE TĚŠÍME MATÝSKU!!!!!!!
5.11.-Tak kontrola u paní doktorky dopadla dobře!!Máme 11 kilo nahoře a malýmu krásně bije srdíčko!!Dostali jsme papíry do porodnice na vyplnění jména pro miminko!!Takže chlapeček je jasnej MATĚJ a kdyby náhodou na nás vykoukla holka,tak to bude VALENTINA🙂I když náš chlapák nešel na UZ přehlédnout!!!😀Příští týden nás čeká poslední velký UZ ve 30 týdnu!!
12.11.-A máme za sebou poslední UZ ve 30 týdnu!!Tak dle menstruace jsme 30+0 a dle UZ 29+2,takže o trošku menší,ale za to máme nádhernou váhu!!Malej má asi 1465g což je nádherný!!Bude to pořádnej chlap po tatínkovi!!Taky už jsme otočený hlavičkou dolu,tak už se snad nepřetočíme!!🙂Před námi je posledních asi 10 týdnů a pak už budem mít Matýska v náručí!!Už se nemůžeme dočkat!!!
3.12.-Tak jsme byli poprvé v poradně v nemocnici!!Tam už budem chodit až do porodu!!Máme 85 kilo!!Matýsek je otočenej hlavičkou dolu a připravenej na cestu ven,i když doufám,že ještě v bříšku chvilku vydrží!!Pan doktor říkal,že to na porod ještě nevypadá!!Další kontrolu máme za 14 dní a pak už každý týden!!Už se mooooc těšíme až budem mít malého u sebe!!!!