Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Jáchymek byl ve čtvrtek (3.11.) na druhé dávce MMR, tak jsem zvědavá na případné reakce. Dostal směs bylinek z čínské medicíny na očkování a po kterých 1.davku dal bez reakce,, tak snad to teď bude stejně. Jinak má ve 26 měsících 13,5 kg a 92 cm. Je to prostě už velký kluk.

    Dnes Šimonek našel 22.zub - šestka nahoře vpravo.

    Náš halloween 🎃

    Jáchymkovi asi před týdne začalo období The Cars - miluje Bukáka, traktory padající "na zadní" a kombajn Frenka - a já? Já se z toho asi za chvíli zblázním 🙂 Už jsem ten film viděla za poslední týden tak 14x, některé scény i mnohem vícekrát, ale alespoň je jasné, co nám donese Ježíšek 🙂

    Samochvála smrdí, ale já nemůžu jinak 🙂 jsem na sebe tak pyšná. Můj první čokoládový potahovaný "posvatební" dort, s tvarohovo-nuttelovým krémem a ganache z bílé čokolády (to vše navíc v 38stupňových teplotách ☹

    Tak už je tam i ta moje druhá láska - můj dnešní dárek k zítřejším narozeninám

    #modramojesvatebni 8. 9. 2007 - hrad Karlštejn a jeden z našich nejkrásnějších dní v životě, od té doby jsme přivedli na svět dva překrásné syny, postavili dům a milovali se každičký den stejně, jako den první. Už to bude 9 let a já toho svého, pro mě správně "nedokonalého", chlapa miluju nadevšechno na světě.

    Krásné Vánoce všem 🙂

    Pár dní zpátky jsme začali trénovat nočník, předevčírem přišel a říká čí čí čí a už byl počůranej, první úspěch - a dnes ráno jdu Jáchykovi dávat plenku a on na mě pořád čí čí čí, já hledám kočičku jak blbec a až pak mi došlo, že chce čůrat, posadila jsem ho na nočník a hned se vyčůral - je to moje velká šikulka, je mu 15 měsíců, tak snad mu to vydrží...

    Vánoce u nás 🙂

    Jáchymek od včera pije z hrnečku s pítkem (z Ikea)

    Ty moje dětičky si už víc jak půl hodiny tak krásně hrají, jen sedím na pohovce a pozoruju je s debilním úsměvem na rtech 🙂 ať mi nikdo netrvdí, že děti s 5letým rozdílem věku si nebudou nikdy spolu hrát!

    Je tak malinký, je mu teprve jeden rok, čerstvě se naučil chodit a už je tak chytrý. Otervřu dveře do ložnice, docapká k naší posteli, neohrabaně vyleze nahoru, sedne si a čeká, až si lehnu na záda, okamžitě je u mě a šup bříškem na mou hruď, nožičky složí pod sebe vedle mého boku, hlavičku položí na prsa, ručičkou mě hladí po ruce... Někdy usne, většinou ale ne, jen se krásně uklidní, máme svých mazlivých 15 minut, pak ho dám do postýlky a během minutky spinká jak andílek. Toto je ten okamžik, kdy víte, že nic krásnějšího už v životě nezažijete!

    A pro ty, kdo zjišťují, jak přimět dítě, aby usínalo samo, nechávají "vyřvat" v postýlce, apod. jde to i jinak, bez stresu, krásně, bez naléhání a chvátání, prostě si na usínání udělat čas, vždyť je to tak krátká doba v životě, kdy vás vaše dítě chce a potřebuje!

    Tak ať je ten nový rok minimálně stejně tak skvělý, jako ten loňský - ten nám přinesl druhý největší dar na světě - tak ať jsme všichni zdraví a společně šťastní - to přejeme i všem ostatním!

    Veselé Vánoce všem 🙂

    Prosím všechny s dobrým srdcem, udělejte radost dětičkám z dětských domovů, které nemají to štěstí mít svou rodinu jako vy na http://www.milyjezisku.eu/cr a šiřte odkaz dál (zde, na FB, na twiteru, ...) Já už svůj dárek Luboškovi poslala (je stejně starý jako náš starší syn), tak snad se mu dárek bude líbit!

    ola, hola, kdo to vola? To je nase miminko! Narodilo se dnes, krici na nas malinko:
    „Mamo, tato, uz jsem tady, tak se na me kouknete. Slyselo jsem,ze je prima na svete!”
    A kdo je hodne zvedavy, co ze to mam mezi nozkama-jmenuji se Jachym Pavel, narodil jsem se dnes v 4:24 hod.,vazim 2,97 kg a merim 49 cm.

    Dnes 66 dní do TP a kontrola - 30+4tt - maminka +9,8 kg, miminko 1,8 kg - opět potvrzeno, že žádný drobeček to nebude 🙂 Miminko konečně hlavičkou dolů - ta už je níž než placenta, takže klídek 🙂 A vše je v naprostém pořádku!

    Dnes skvělé focení s @barunkaberu a Agátkou. Moc děkujeme za velmi příjemný podvečer, focení jsme si moc užili a už se moc těšíme na fotečky... Děkujeme!!!

    "Tak mami, dneska jsem dal Petrušce ve školce další pusinku... a tentokrát neutekla." 🙂 Já to svoje dítě prostě miluju 🙂

    Ráno mi moje tří a půl leté dítko v posteli povídá: "Maminko, já si ty Vánoce tak užívám" - MILUJU HO!!!

    Šimonka trápí zánět spojivek spojený s nějakou virózou a lehkým zánětem ucha (nepícháno, jen dány kapičky) ☹

    Tak od 13. 10. 2012 spí Šimonek v pokojíčku. Sice tam tak 2x za noc musím jít, uložit ho a počkat až znovu usne, ale snad se to vyladí a už bude spinkat celou noc. Já už se několik měsíců nevyspala, protože v noci mě neustále budil, chtěl podat ruku, lezl na mě (měl svou postel přiraženou k mojí), tak jsem řekla dost. Snad už to teď bude lepší...

    Zítra poprvé do státní školky - pevný školkový režim už začne...

    Dnes dorazila Römer KID plus SICT 2012 Felix a je super! Bála jsem se šířky, ale do Scenicu se vejde 🙂 to se mi ulevilo! Šimonkovi se moc líbí, dobře se mu v ní sedí a dokonce musí mít opěrku hlavy už na druhé poloze 🙂 je to můj velký kluk 🙂

    Dneska slaví moje největší láska už 3 roky - tak strašně to letí ☹ Šimonek je moc hodný chlapeček, je to naše velké štěstí a láska, je moc šikovný, umí už spoustu věcí a s tatínkem ho moc a moc milujeme. Všechno nejlepší lásko...

    Dnes kontrola na TCM Clinic v Praze - po ekzému už 4 týdny není ani stopy - jen na nehtíku, ale ten odrůstá 5 měsíců, takže na to je ještě čas!!! Bomba!!!

    To byl krásný víkend - v sobotu Zoo Praha, bylo to super, Šimonka už hodně zajímala zvířátka a vše kolem a v neděli bomba Dětský den u nás ve vesnici - Šimonek se vyřádil hlavně na skákacích hradech... bylo to moc pěkné... více takových víkendů 🙂

    Tak dnes Okresní přebor, nemůžu se dočkat a jelikož se natáčelo u nás v Lochovicích, o to víc se těším, zahrál si i můj 11 letý bratr, taťka i oba dědové 🙂 to bude sranda 🙂))

    Už asi týden jí Šimonek výhradně sám!!! To je úleva, když už ho nemusím krmit 🙂