Přirozenou součástí použité suroviny jsou aminokyseliny (leucin, lyzin, treonin, izoleucin, valin, fenylalanin, cystin, tyrosin, arginin, methionin, tryptofan) a minerální látky (vápník, hořčík, draslík, fosfor, železo,měď), jejich množství v potravině je proměnlivé.
Příprava:
chutný osvěžující nápoj připravíme rozmícháním množství 7 g koncentrátu (jedna vrchovatá čajová lžička) v 1 litru vody. Výrobek je vhodný i pro diabetiky a při redukčních dietách. Doporučená denní dávka pro správný pitný režim nejméně jeden až dva litry nápoje.
Složení:
mléčná bílkovina, modifikovaný bramborový škrob, kyselina citronová, barvivo, aroma, sladidlo sukralóza, hydrolyzovaný kolagen, směs vitamínů (vitamín C, niacin, vitamín E, kyselina pantotenová, vitamín B6, vitamín B2, B1, kyselina listová, vitamín B12), organicky vázaný jód.
Výrobek neobsahuje cukr ani konzervační činidla.
Účinné látky:
Obsah potravních doplňků v 7 g výrobku (1 litr nápoje):
Vitamín C - 100,0 mg, 125 % doporučené dávky
Niacin (NE) - 9,0 mg, 56 % doporučené dávky
Vitamín E - 5,0 mg, 42 % doporučené dávky
Kyselina pantotenová - 3,0 mg, 50 % doporučené dávky
Vitamín B6 - 1,0 mg, 71 % doporučené dávky
Vitamín B2 - 0,8 mg, 57 % doporučené dávky
Vitamín B1 - 0,7 mg, 64 % doporučené dávky
Kyselina listová - 100,0 µg, 50 % doporučené dávky
Biotin - 75,0 µg, 150 % doporučené dávky
Vitamín - B12, 0,5 µg, 20 % doporučené dávky
Jód - 22,5 mg, 15 % doporučené dávky
Obsah živin ve 100 g / 7 g (1 litru):
Energetická hodnota 1470 kJ/350 kcal / 103 J/25 kcal
Bílkoviny 5,5 g/0,40 g
Sacharidy 80,0g/5,60 g
Tuky 0,5 g/0,04 g
Balení:
210 g (30 litrů nápoje)

Vitamíny jsou doslova životadárné-stimulují metabolické procesy,přeměňují potravu na energii a urychlují biologické funkce.Jsou součástí krve,kůže a kostí,jsou také součástí procesu,který zbavuje tělo škodlivých látek,které se do organizmu dostávají ze znečištěného prostředí.Ve všech typech nápojů jsou obsaženy všechny důležité vitamíny řady B,které mají v našem organizmu mnoho důležitých a nezastupitelných funkcí.Dále vitamín E,C a betakaroten,které mají jednoznačně prokázané antioxidační vlastnosti.