Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    sedmiteckas
    19. črc 2017    Čtené 234x

    Moje testování Blendea SUPERGREENS

    Ne až když jsem se dozvěděla, že jsem mezi vybranými pro testování Blendei, ale hned potom, co jsem zadala komentář s přáním testovat, jsem si na internetu začala hledat informace o Blendei - o tom, co to vlastně přesně je, reference od těch, co už zkusili atd. V poslední době se s těmito superpotravinovými doplňky stravy na trhu doslova roztrhnul pytel. 

    Blendela mě zaujala proto, že pohromadě tu jsou hned čtyři super potraviny v jednom.

    Blendea SUPERGREENS dorazila hezky stylově zabalená. Krabička obsahovala průvodní dopis se základními informacemi o produktu, 90 gramové balení Blendei SUPERGREENS (na balení je přehledně popsáno dávkování a způsob použití), odměrku, nádobu na nápoj a kupon na 10% slevu na nákup Blendea SUPERGREENS. 

    Pokud se o tomhle nápoji chcete dozvědět ještě víc, stačí si zadat www.blendea.cz, na stránkách je opravdu všechno velice pěkně popsané, vysvětlené.


    Blendeu jsem většinou pila s vodou jako 200 ml nápoj. Na obalu je uvedno dát si 1-2 lžičky, já dávala jednu vrchovatou a v balení mi ještě asi necelá třetina prášku zbyla. Připravený nápoj vypadal doslova brčálově, ale chuť špatná není, neměla jsem problém ho vypít (první dny jsem si teda musela trochu zvykat). Jen musíte prášek v shaku dobře promíchat, občas se tvoří menší hrudky.


    Co mě trošku štvalo bylo to, že trocha prášku se z krabičky vždycky vysypalo a nešlo dát zpět, šlo jen přikrýt plastovým víčkem.


    A jaké na sobě po měsíci popíjení Blendey pozoruji?

    Po týdnu jsem vůbec žádné změny nepozorovala, hřálo mě ale vědomí, že do sebe dostávám tuhle kvalitu, která tělu prospívá. Začátkem druhého týdne se mi začalo upravovat trávení, začala jsem pravidelněji, častěji chodit na WC. Po celou dobu testování jsem nezměnila způsob stravování atd., takže nečekám zázraky.

    Ještě jednou děkuji za možnost testovat!