icon
7 / 85
avatar

Jablečná buchta forma 18cm
jedno větší jablko nastrouhat na jemno.1 vejce,trochu třtinového cukru,2PL oleje,3/4 hrnku celozrnné mouky,prášek do pečiva,kelímek bílého jogurtu,skořice, nahoru plátky jablka posypat skořicí a péct 🙂

Odpověz
28. bře 2015
avatar

@smahulkaa tak asi vím co budu snídat o víkendu 🙂

Odpověz
7. dub 2015
avatar

@pupickova jen pozor at to nepřeženeš s tím jablkem já sem si tam nastrouhala jablka dvě a vůbec to nešlo dopéct ,takže ve vnitř to bylo fakt hodně mokrý , proto jsem do receptu napsala jen jedno jablko 😀

Odpověz
7. dub 2015
avatar

@smahulkaa no, jako my máme mokrý rádi, ale je fakt, že protejkat vidličkou to nemusí 😀
Dík za tip 😉

Odpověz
7. dub 2015
avatar

@pupickova já mám taky ráda mokrý ,ono to pak líp klouže do krku viď 😀 ale tohle bylo spíš nedopečený a zaboha to dopéct nešlo 😀

Odpověz
7. dub 2015
avatar

@smahulkaa no přesně! 😀
A čím víc na tu fotku koukám, tím větší chuť mám... 🙂

Odpověz
7. dub 2015
avatar

...ehm, kelímek kolik ml? My kupujeme jen 500g Hollandii 🙂

Odpověz
12. dub 2015
avatar

@smahulkaa Prosím tě, na kolik a jak dlouho asi pečeš? 160-180? tak půl hoďky? Jen orientačně, zkoušim, kontroluju, ale ať mám představu🙂

Odpověz
12. dub 2015
avatar

@tina_7
@marticep holky já vše dělám od oka prostě aby to mělo konzistenci tak akorát , jinak kelímek jogurtu má 150ml a peču to cca 40min ale to fakt nevim přesně prostě dokavaď to není do zlatova 😀

Odpověz
12. dub 2015
avatar

@marticep a na 180

Odpověz
12. dub 2015
avatar

@smahulkaa děkuju! v nejbližších dnech vyzkouším

Odpověz
12. dub 2015
avatar

@smahulkaa Moc díky 🙂

Odpověz
13. dub 2015
avatar

asi to zkusím s hruškama 🙂

Odpověz
13. dub 2015
avatar

Došla mi špaldová mouka - dala jsem ječnou a je opět skvělý - snědla bych ho na posezení 🙂

Odpověz
30. kvě 2015
avatar

Vcera jsem pekla a vsichni jsme si moc pochutnali 🙂 Diky za recept 🙂

Odpověz
10. čer 2015
avatar

Tak jsem rozhodnutá co dneska upeču a už se těším až ochutnám.

Odpověz
27. led 2016