icon
106 / 416
Hummus s pečeným česnekem a pečenou mrkví
avatar
sookie
autor

100g cizrny (v suchém stavu, uvařené doměkka), 2 lžíce tahini, 3 lžíce olivového oleje, šťáva z půlky citronu + 1 střední mrkev a 3 (neoloupané) stroužky česneku pečené na 200 asi pul hodiny
vše rozmixujeme dohladka s pár lžícemi vody

Odpověz
29. led 2015
avatar

Mužů se zeptat jaké tahini kupujes? Nemám z tím žádné zkušenosti a na internetu je mnoho druhu 🙂

Odpověz
22. led 2016
avatar
sookie
autor

@jajulka82 poslední dobou už ho nekupuju, ale vyrábím doma🙂 než začnu mixovat cizrnu, tak prostě jen rozmixuju sezamové semínko na hladkou pastu, jde to tak rychle a snadno, že už podle mě nemá cenu tahini kupovat;)

Odpověz
22. led 2016
avatar

@sookie to jsem chtěla slyšet 🙂 🙂 🙂

Odpověz
22. led 2016