icon
1 / 416
Raw strawberry cheesecake
avatar

Kešu nenamáčíš? Máš nějakej lepší stroj nebo to zvládá i "klasika" ?

Odpověz
7. čer 2016
avatar
sookie
autor

@marticep kešu ne, jsou měkký dost. když se mixují s vodou, je z toho krém za chvilku. a robota mám takového obyčejného.

Odpověz
7. čer 2016
avatar

@sookie já se právě tyhle věci bojim zkoušet, abych si nevodvařila techniku...taks mi dodala odvahy 😀

Odpověz
7. čer 2016
avatar
sookie
autor

@marticep budeš překvapená, jak to jde dobře!😉 já si asi znova vyrobím aspoň ten jahodový krém, to je tak strašně dobrý!!😀

Odpověz
7. čer 2016
avatar

@sookie věřím, kešu jsou takový jemný, s těma jahodama to musí bejt lahoda...počkám si na svoje a pak to prubnu 🙂

Odpověz
7. čer 2016
avatar

Juuu ten jeeeee🙂

Odpověz
7. čer 2016