Recenze Blendea SUPERGREENS
Ráda bych se s vámi podělila o dojmy z 4-týdenního testování zelené směsi Blendea Supergreens. Jde o kombinaci 4 superpotravin - zelený ječmen 30%, mladá pšenice 30%, spirulina 20%, chlorella 15% a 5% máty pro lepší chuť.

- 100% BIO kvalita
- bez laktózy
- bez lepku
- bez cukru
- vhodné pro vegany
Směs je ve formě jemného zeleného prášku. Příprava je velmi snadná a rychlá, stačí zalít 1-2 odměrky vodou, džusem nebo přidat do smoothie. Mám ráda ranní rituály, takže jsem ji nejčastěji pila rozmíchanou ve vodě před snídaní a nebo jsem ji přidávala do smoothie ke snídani. Chuť mi nijak zvlášť nevadila ani neoslnila, chutná to prostě jako tráva 🙂

Pravidelné dlouhodobé užívání slibuje spoustu pozitivních účinků, například zlepšení trávení, detoxikaci, lepší spánek, posílení imunity, zmírnění stresu a mnoho dalšího. Více informací najdete přímo na webu blendea.cz.
Po 4 týdnech užívání mohu potvrdit:
- zlepšení trávení, pravidelné vyměšování a s tím zmizel i pocit nafouklého břicha
- pozitivní vliv na mou suchou, místy ekzematickou, pokožku, která je nyní vláčnější a tolik nesvědí
Věřím, že po delším užívání by se projevily i další změny, zejména posílení imunity. To teď nemohu posoudit, protože obecně nebývám moc nemocná, ale možná přes zimu bych měla pozitivní zkušenost.
Samozřejmě to není jen tak, že si dáte jednu, dvě lžičky zeleného prášku denně a bude vám fajn a všechny zdravotní problémy zmizí. Je potřeba udržovat celkově zdravý životní styl co se jídla i pohybu týče. Potom to pro vás může být zajímavý doplněk na cestě za lepším pocitem ze sebe sama🙂
Celkově mohu Blendea SUPERGREENS doporučit, protože již po měsíci užívání vidím prokazatelné pozitivní změny. A protože jsem zvědavá, co ještě může s mým tělem dokázat, určitě nezůstanu u tohoto jednoho testovacího balení.
Pokud vás produkt zaujal a nechce se vám zrovna moc číst, určitě mrkněte na instagram.com/blendea_cz, kde najdete spoustu krásných fotek, rad a tipů a třeba vás to namotivuje ke zlepšení životního stylu 🙂
Děkuji za možnost zúčastnit se testování 🙂
Doporučujeme
Začni psát komentář...