icon
39 / 97
,,můj" karamelový cheescake :-)
avatar

No ten vypadá luxusně!! Můžu poprosit o recept??

Odpověz
11. srp 2013
avatar

přesně,recept 😀

Odpověz
11. srp 2013
avatar

mňam, i já se řadím do fronty na recept

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@zuzana.79
@mifinka
@kaz ženy je to vyloženě můj recept,takže Vám ho řeknu jak jsem to vymyslela .-D ze svých oblíbených vrstev 😀 Korpus je 300g pomletých kakaových piškotů smíchaných s půlkou másla.Krém tvoří 3 polotučné tvarohy ve vaničce a jedno zkaramelizované salko 🙂 Poleva je rozpuštěná hořká čokoláda,až vychladne přimíchat 2 lžíce zakysané smetany,nalít a dát přes noc do lednice.Jen pro ty co mají opravdu rády šíleně sladké dobroty 🙂))) Jako já 🙂 Dobrou chuť 🙂

Odpověz
11. srp 2013
avatar

Mňam!!! Miluju karamel a miluju cheesecake! Recept, recept, recept! 😀

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@zuzaczech máš ho tu 🙂

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@terisek66 Zní to jednoduše, ale znám se 😀 Díky za recept.

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@zuzaczech ty jako je to šíleně jednoduché,ale mě se včera tak hrozně nedařilo 😀 😀 😀 Jeden celý krém jsem vylila do záchodu 😀 zkazil se mi tvaroh a dělala jsem ho znova a pak se mi ještě zcucla poleva...no moje nervy 😀

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@terisek66 tak to tě obdivuju, protože já bych to vzdala už po tom krému 😀

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@zuzaczech já už měla hotový korpus a dnes čekám návštěvu 🙂)) tak jsem vyplázla další kilčo a krém udělala znovu 🙂 ale byla to rychlovka,už jsem podruhé koupila salko už uvařené 😀

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@terisek66 akorát jsem se chtěla zeptat jestli jsi to salko koupila už karamelové nebod dělala 🙂 a proč pak k té čokošce nahoru ještě zakysanku? a myslíš že byto drželo i bez čokošky?

Odpověz
11. srp 2013
avatar

A vůbec si to nepekla?Já dělala taky z tvariku a formu jsem dala do vodní lázně do trouby na hodku upéct,bylo to luxusní!A tu čokočku normálně když rozpouštím tak přímo do toho jsem dala lžičku medu a cca 100ml 30% smetany,byla náherně hladká a lesklá a moc dobře chutnala 🙂

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@andrisek07 co bych tam pekla ? ne nic,bez pečení 😀

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@mifinka koupila jsem již zkaramelizované,ušetří ti to2 hodiny času 😀 😀 a bez čokošky to určitě držet bude a zakysku proto,že zůstane poleva mazalvější a netvrdne,chutná mi to,ta poleva pak chutná jako termix !!!

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@terisek66 Já vím že tvraoh se nemusí péct ale líp to drželo tvar když se to trošku upeklo 🙂 A ta poleva taky neztvrdla,šla krásně rozkrojit a vypadala úžasně hladce,jen jsem chtěla poradit..

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@terisek66 No tak to vyzkouším teda 🙂 já salko moooc ráda 🙂

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@mifinka jako dělala jsem to poprvé a podle fantazie a odfocený kousek musel někdo ochutnat,takže můžu říct,že je to luxusní 😀

Odpověz
11. srp 2013
avatar

@terisek66 ničíš mi dietu ☹

Odpověz
22. srp 2013
avatar

@kitinka76 a co teprve ta moje 😀 😀

Odpověz
23. srp 2013