icon
1 / 1
avatar

Byl by recept?

Odpověz
6. srp 2018
avatar

byl by recept prosím?vypadá nádherně.

Odpověz
6. srp 2018
avatar

Ja chci taky prosim recept😘

Odpověz
6. srp 2018
avatar

Ja taky prosim😉

Odpověz
6. srp 2018
avatar

Vypadá skvěle 🙂

Odpověz
6. srp 2018
avatar

Ňami

Odpověz
6. srp 2018
avatar

Taky bych vyzkoušela 😉

Odpověz
6. srp 2018
avatar

to bych si teda taky dala

Odpověz
6. srp 2018
avatar

koupila jsem si na to spešl mouku, hlavně teda kvůli autentické chuti, ale samozřejmě jinak se dělá z klasický bílý mouky. Jen kdyby z vás někdo chtěl, tak přes net se to dá objednat z nějakýho specializovaného krámu co máte tam u vás.
Těsto: já dávám na velký chleby:
400 ml vlažná voda
půlka čerstých kvasnic /20 g/
600 g mouka
oliváč, hrubozrnná sůl

zaděláte si kvas, vypracujete těsto, necháte 30 minut vykynout. V hice stačí i 15 - 20. Uděláte si dva malý bochánky a z těch rukou vytvarujete placku kterou na plechu potřete olivovým olejem /nešetříme/ a posypete solí musíte pak prsty do stran focacciu rozštouchat a pečete do zlatova /cca 10 minut/ na 250 stupňů - dáváte do rozpálený trouby.

Tohle je základní těsto, který dělám na sandwiche, jinak můžete přidávat cokoliv vás napadne nahoru na focacciu, mozzarelu, rajčata olivy a dalších asi 50 variant

Odpověz
6. srp 2018
avatar

@tinaprofi děkujiii

Odpověz
6. srp 2018
avatar

Děkuju 😊

Odpověz
6. srp 2018
avatar

@tinaprofi Skvělý , díky moc !
Udělám na snídani 👍🏻

Odpověz
6. srp 2018
avatar

Na jaké stránce mouky kupujete děkuji pěkně

Odpověz
6. srp 2018
avatar

@masopustovar ja ji kupuju primo v italii u more, ale kdyz si do google zadate.italska mouka focaccia tak vyjedou asi 3 hlavni eshopy v cechach, ji muzete koupit

Odpověz
7. srp 2018