Je vám těžko? Bylo to náročné období 🙂)) Detox Time
Možná kolem něj chodíte denně v obchodě a říkáte si, co je to za divnou zeleninu. Pravděpodobně si ji nekoupíte, nevíte totiž, jak s ní vařit. Ti, kteří to ví a používají Pak Choi v kuchyni vědí, že je to skvělá zelenina plná vitamínu C, B1, B2, niacinu a minerálů. Je mnoho způsobů jak toto čínské zelí upravit, toto je jeden z nich.
Pak Choi povaříme ve vroucí vodě 4 minuty. Necháme okapat. V pánvi Wok si rozehřejeme sezamový olej a z obou stran krátce restujeme. Přidáme 2 lžíce sojové omáčky, sůl, poté odstavíme a Pak Choi ve šťávě marinujeme. Pak Choi je skvělou přílohou k masu, v tomto případě ke šťavnaté vepřové kotletě nebo k mořským plodům. Kombinujeme se zeleninou, kterou máme rádi, rajčata, mrkev se seznamem, polníček salát, apod.
Dobrou chuť! ❤️

