icon
1 / 1
avatar

ahojky, dělali jste do kupované hmoty a nebo jste ji vyráběli?

Odpověz
26. bře 2013
avatar

To je ta z FB ?

Odpověz
26. bře 2013
avatar

@jana21278 Památeční otisky dětských nožiček a ručiček. Jak na to?

Těsto (hmota):
1/2 šálku soli, 1/2 šálku mouky, 1/4 šálku vody.
Uhněteme v tužší hmotu.

Provedeme otisk a pečeme při 200°C až do upečení.

Odpověz
26. bře 2013
avatar

@lennnia jéé, děkuju moc. vyzkouším.

Odpověz
26. bře 2013
avatar

Holky je to ten recept z FB:
Památeční otisky dětských nožiček a ručiček. Jak na to?

Těsto (hmota):
1/2 šálku soli, 1/2 šálku mouky, 1/4 šálku vody.
Uhněteme v tužší hmotu.

Provedeme otisk a pečeme při 200°C až do upečení.

Odpověz
26. bře 2013
avatar

Teď tam někdo přidal ještě jeden recept, taky vyzkouším. Já dala mouku hrubou a pekla cca 10 minut

Odpověz
26. bře 2013
avatar

Jakou mate prosim vas troubu
troubu elektrickou nebo plynovou?

Odpověz
26. bře 2013
avatar

@korityakova elektrickou 😉

Odpověz
26. bře 2013
avatar

@verysek1 me se to nafouklo, ze to nejde poznat. Predehrala si troubu, nebo ne?

Odpověz
26. bře 2013
avatar

@verysek1 dekuji moooc vyzkouším to .

Odpověz
26. bře 2013
avatar

@pejullka předehřála na plných 200 a pak jsem to stáhla 170 cca, ale stejně se mi zdá, že to tam mělo být dýl, protože to ještě neztuhlo úplně natvrdo ☹

Odpověz
26. bře 2013
avatar

@verysek1 ja to zkusila znovu a stejne se to nafukovalo, tak jsem to obcas propichla a uz dobry🙂

Odpověz
26. bře 2013
avatar

@pejullka šikulka, my o pořád nemáme tvrdé 😀

Odpověz
26. bře 2013