icon
155 / 206
Rybí prsty v mandlové strouhance, dýňové jáhloto.
avatar
wendy84
autor

Tresku nakrájíme na silnější proužky, pokapeme citronem a obalíme ve špaldové mouce, vajíčku a nakonec v mandlové strouhance (rozemleté mandle+kukuřičná krupice v poměru 3:1). Rybí prsty dáme na plech s pečícím papírem, postříkáme oliv. olejem a upečeme v troubě do zlatova.
Na oleji osmahneme cibuli společně s nastrouhanou máslovou dýní. Přidáme propláchnuté jáhly a zalejeme vývarem. Vaříme za občasného míchání cca 15 minut.

Odpověz
22. bře 2017
avatar

Tohle musím defintivně uvařit. Už mě nebaví pečené ryba po stopatnácté, jen měním bylinky. Jen místo jahel bude bulgur, ten připomíná rýži, kuličky nejí 😀

Odpověz
22. bře 2017
avatar
wendy84
autor

Jj, moc dobry to je. Jáchym už ji naštěstí snad všechno kromě zelí🙂.

Odpověz
22. bře 2017