icon
46 / 64
avatar
Komentář byl odstraněný
avatar
wendy84
autor

Luxusní kari ze sírovce žlutooranžového.

Odpověz
7. zář 2016
avatar

@wendy84 nemáš tu recept ani vysvětlení, co je sírovec. Napravit! 😀

Odpověz
7. zář 2016
avatar
wendy84
autor

@marie_anna sirovec je houba ( choroš), recept za chviličku🙂

Odpověz
7. zář 2016
avatar
wendy84
autor

Recept: sírovce nakrájíme na tenké proužky a Uvaříme v osolené vodě cca 15 minut, přecedíme.
Na oleji osmahneme cibuli do zlatova, přidáme sirovce, zalejeme žel.vyvarem a ještě chvíli povaříme. Rostlinnou smetanu smícháme s trochou rýžové mouky a přidáme do pánve spolu s jednou lžíci žlutého kari, soli pepřem a lístky čerstvého tymiánu. Necháme zhoustnou a chvíli provarit.

Odpověz
7. zář 2016
avatar
wendy84
autor

Použila jsem kokosovou smetanu, která zbyla po přípravě dezertu a byla v ní vanilka. Trochu jsem se bála nasladle chuti k houbě, aby bylo to překvapivě moc dobré.

Odpověz
7. zář 2016
avatar

Ty jo Vendy kde ty na ty nápady chodíš a kde nakupuješ? 👍

Odpověz
2. únor 2017
avatar
wendy84
autor

@petasgec Jestli myslíš toho sírovce, tak toho měli sousedi na zahradě 🙂. Je to choroš, takže netuším jestli se dá někde sehnat. Jinak nakupuju všude možně, zdravá výživa, Lidl, Kaufland, DM...🙂)

Odpověz
2. únor 2017