Ja jedu podle klasiky. Namocim pres noc cca 100g mandli, rano je oloupu, dam do smoothie makeru s trochou vody, projedu mixovanim, pridam dalsi vodu a jeste profrcim mixerem. Pak scedim pres cednik vylozenej plinkou. Podle toho, na co to chci, davam mnozstvi vody. Kdyz jen treba na kase, tak si delam ridsi, tak ten litr vody na 100g, kdyz na piti nebo aby to bylo vyraznejsi, tak tak pul litru.
Ja jedu podle klasiky. Namocim pres noc cca 100g mandli, rano je oloupu, dam do smoothie makeru s trochou vody, projedu mixovanim, pridam dalsi vodu a jeste profrcim mixerem. Pak scedim pres cednik vylozenej plinkou. Podle toho, na co to chci, davam mnozstvi vody. Kdyz jen treba na kase, tak si delam ridsi, tak ten litr vody na 100g, kdyz na piti nebo aby to bylo vyraznejsi, tak tak pul litru.