icon
12 / 262
Hovězí na česneku, špenát, bramborový knedlík
avatar

Zuzi, jak děláš to hovězí? Díky.

Odpověz
10. únor 2013
avatar

jj taky mne zajímá

Odpověz
10. únor 2013
avatar
zuzi82
autor

@lenam
@gabriela_85 Nic složitého. Na oleji opeču cibulku, pak maso, hodím na to prolisovaný česnek, osolím, podleju a pod pokličkou dusím v troubě doměkka.

Odpověz
10. únor 2013
avatar

Sice to se úplně nepatří 🙂 ale můžu se zeptat odkud máte tylíře 🙂 Moc se mi líbí.

Odpověz
16. říj 2013
avatar
zuzi82
autor

@zunem Už jsem to tu někde psala. Mám je z Kiky, ale už docela dlouho a myslím, že už je tam nemají.

Odpověz
16. říj 2013
avatar

ach na to jsem dostala chutku 🙂

Odpověz
21. zář 2014