icon
70 / 205
Kokosák. Jáhly, kokos, rýžové mléko, třtinový cukr, sirup z agáve.
avatar

Mohu poprosit o recept?

Odpověz
26. led 2015
avatar

@jenniffer je to podobné jako u toho jablečnýho jahelníku nebo dortu s agarem. 100g jahel, 200g kokosu přidam do uvařených jahel, jáhly vařim v rýžovym mléce ale nemusí být, cukr dle chuti, polila jsem sirupem z agáve nebo datlovým ale nemusí být. už to nezapékam jen naliju do formy.

Odpověz
26. led 2015
avatar

@zuzkaamichal už to nezapékáš,jako že dříve jsi to dělala?

Odpověz
23. led 2016
avatar

@roznickovao můžeš i nemusíš. když to není moc vodové tak to nemusíš zapékat. většinou to zapékam když třeba chci aby to ovoce co tam je prošlo vysokou teplotou (jablka), ale tady u toho kokosu by to nebylo dobré zapéct.

Odpověz
23. led 2016