icon
82 / 205
Jablečné vafle. Skořice, rýžová mouka, vejce, prášek do pečiva bez fosfátů, máslo.
avatar

krásné!🙂 přesvědčila si mě, zkusím to taky!🙂

Odpověz
4. únor 2015
avatar

@sookie jen je to takový měký. nevim jaký jsi to měla ty. jestli je to tou rýžovou moukou nebo jsem to měla péct dýl.

Odpověz
5. únor 2015
avatar

@zuzkaamichal taky měkký. myslím, že z techle surovin se krupavy vafle proste udelat nedaji...

Odpověz
5. únor 2015
avatar

@sookie tak to jsem asi měla správně.příště to tam necham dýl tak to bude třeba křupavé.

Odpověz
5. únor 2015
avatar

@zuzkaamichal já se obávám, že ne, spíš je spálíš😀 takové ty křupavé vafle se myslím dělají tak z 5 vajec a ještě do nich musíš vyšlehat bílky... ale co já vím, třeba se ti to povede;)

Odpověz
5. únor 2015