Biorezonance. Máte zkušenost s přístrojem Bicom?

lidax
27. kvě 2020

Ahoj, máte někdo zkušenost s biorezonančním přístrojem bicom?
Zjistili mi na něm, že mám v nepořádku většinu orgánů, alergii na pšenici, rýži, oves, pohanku, mléko, maso, jablka, čaj, cukr atd.
Prostě všechno špatně. Po takové informaci by mohl taky někdo skočit z mostu.
Jedna terapie stojí určitě 1000kč, a podle tohoto jich potřebuju nejmíň 20.
Tak teď nevím, jak s tím naložit.
Díky!

pipi_puncocha
27. kvě 2020

Proboha. To je absolutní hovadina a past na lidi, jak z nich vymámit peníze. 🤦‍♀️ takoví novodobí šmejdi.

lucina96
27. kvě 2020

Byli jsme s dcerou skrze potravinové alergii. Jsou to zloději 🙄

hedviga2
27. kvě 2020

šarlatáni, manžel bol...po prvej návšteve sa smial a zatratil. Mne majiteľka stále tlačila do hlavy, že mám choré obličky. Jemu tiež obličky...všetko je vraj z obličiek. Ale napokon som si vyhladala posúdenie lekárov /tuším zo švajčiarska/ aj tí to nazvali vymývaním, placebo, podfuk....

lidax
autor
27. kvě 2020

@pipi_puncocha
@lucina96
@hedviga2
Nejsem úplně proti alternativě,ale tohle mi přišlo divný. Zvláštní, že to dělá doktorka, gynekolozka, v ordinaci

sudylichozrout
27. kvě 2020

@lidax 😂😂 To je vtip, ne? Fakt nevis? 😂🤦‍♀️🤦‍♀️

meronym
27. kvě 2020

@lidax Takovehle podvody, ktere strasi lidi neexistujicimi nemocemi, by mely byt trestne. Pokud tohle sarlatanstvi provadi lekarka, je to jeste horsi. Zvazte oznameni na policii. Vydělávat lhanim na duverivych lidech je odporne!

lidax
autor
27. kvě 2020

@sudylichozrout je to tak. Já k ní tedy nechodím, ale kolegyně jo.

lidax
autor
27. kvě 2020

@meronym taky mi to přítel říkal

babanci
27. kvě 2020

Já chodím na biorezonanci k Mudr. Koželuhové. Pomohla mi od problémů se žlučníkem.

hedviga2
28. kvě 2020

ved si vyguglite základné članky od lekárov k tejto teme. Mne stačil jeden a iba som si potvrdila svoj názor.

morwisek
10. kvě 2021

@lidax ahoj, já jsem tedy člověk který je s BiComem spokojený už léta. Ale musí to dělat někdo kdoto vážně umí. Jako rodina jsme nakonec zakotvily u pana doktora Pekárka. Teď se stěhuje do nových prostor (Natur centrum Salavea). Jeho otec byl průkopník této medicíny u nás. Myslím že jde hlavně o osobu toho kdo s přístrojem pracuje. Pan doktor Pekárek je ceněný internista z FN a gastroeneorolg. Kombinuje tedy klasické léčebné postupy s těmi alternativnímy vycházející z čínské medicíny. Já díky němu otěhotněla, a kdysi také poznal že mám začínají zápal plic a normálně mě poslal k praktikovi a pro atb. Moje maminka díky této léčbě nepotřebuje tak často antidepresiva.
Vím od pana doktora že zaučoval dvě slečny ale není spokojený s jejich prací a tak i když už by si mohl užívat důchod buduje novou praxi...

morwisek
10. kvě 2021

A co se týče financí tak teď jsem platila soukromého doktora dceři je to neurolog který kombinuje chiropraxi (nevím jak lépe popsat) prostě dceři pár pohybama s krční páteří spojene následným domácím mačkani bodu na jejím těle které nám zadal. Velmi pomohl jedna návštěva stojí 1600,- za tu pomoc to opravdu stálo byli jsme tam 6x ve 2 měsících. Takže když si jednou za měsíc dojdu na Bicom kde necham cca 1000kč je to jako bych si došla ke kadeřnici, či na manipedi...

A co se týče jater tak ty máme všichni blbý 😉 ale taky aby ne, co všechno ty moje játra musí umět odbourat a vydržet (strava, pití, léky) takže dát jim podporu k uzdravení jednou za čas? Proč ne?

kometkak
10. kvě 2021

@lidax Když si o tom něco přečtete, tak je to podobný princip jako kyvadlo, homeopatika atd.. zaobaleno do přístroje, aby to vypadalo moderně, ale jedná se o esoterickou praktiku. Ono to samozřejmě obvykle účinky má, jelikož placebo u většiny lidi funguje.. A když někdo platí ty peníze, tak očekává, že to bude fungovat. Často to dělají lékaři pod zástěrkou "léčení" ale nic takového to není a oni sami to za léčení nesmí vydávat a ani to tak nazývat, tak tomu říkají terapie a podobně, často se provozuje v ordinacích. Drahé to je, jelikož onen přístoj stojí i přes milion.. Ale, když se zeptáte, jak to měři a co to měři, tak vám to vědecky nejsou schopni vysvětlit. Dokonce to může vysílat i na dálku.. že osoba je třeba v Autralii.. A tato krabička řeší všechny problémy, jaké potřebujete.. od nespavosti, obezity, kouření, játra, soutředěnosti, alerigii.. a to asi svedčí o všem..

kamino
10. kvě 2021

Nevím, já jsem po 28 letech přestala díky Bicomu kouřit.. pokusů bylo milion a nic - po jednom sezení jsem přestala hned. Přede mnou cestou z terapie na metro šel pán s cigaretou, já měla ještě krabičku v kapse a myslela jsem že se pozvracím... nekouřím už 6 let.

hedviga2
10. kvě 2021

u nas to robí byvalý zavodník na pretláčanie rukou.

morwisek
10. kvě 2021

@kometkak pokud vás to zajímá a chcete to zkusit , zjistit něco víc napište třeba email panu dr. Pekárkovi. Myslím že by vám to dovedl vysvětlit.

juliadri
31. srp 2021

Koukám,že většina z vás opět soudí jen na základě toho,co si přečetla na googlu, nebo jedna paní povídala...já mám s biorezonancí výborné zkušenosti. Chodili jsme s šesti letou dcerou a za 4 sezení ji zbavili zlatého stafylokoka v nose a alergie na laktózu. A pokud to bylo placebo,tak je placebo ten nejlepší lék na světě! Proč tedy do sebe rvát ATB a autovakcínu,jak navrhovala pediatrička ,když pomůže placebo?? 😀

kometkak
2. zář 2021

@juliadri ano, samoléčení vírou.. tedy placebo je nejlepší lek na světě.. nic lepšího ještě nikdo nevymyslel..

hanka158
8. bře 2022

@juliadri muzu se zeptat kam jste chodili? take resim s detmi potravinove alergie. dekuji

zelenaesmolda
8. bře 2022

@meronym
mohla by prijit o licenci?

meronym
8. bře 2022

@zelenaesmolda To je bohuzel dost malo pravdepodobne ( i kdyz mozne). Musela by byt odsouzena za umyslny trestny cin souvisejici s vykonem jeji profese nebo by ji teoreticky mohla vyloucit lekarska komora. Ale jeste jsem o takovem pripadu neslysela (ze byto zaslo tak daleko).

zelenaesmolda
8. bře 2022

@meronym
skoda.protoze pokud lekarka umyslne stanovuje falesnou diagnozu za ucelem zisku tak jednak ohrozuje pacienta a jednak je to podvod.

meronym
8. bře 2022

@zelenaesmolda Souhlas. Jenom se to tezko prokazuje.

zelenaesmolda
8. bře 2022

@meronym
jakto?tak kdyz si pacient necha vystavit lekarskou zpravu a pak mu na te biorezonanci vystavi uplne jinou tak je prece jasne proc to udelali a ze je to podvod...

meronym
8. bře 2022

@zelenaesmolda Má to dvě ale. 1. Pacienti s policií většinou nespolupracují (z různých důvodů). 2. Medicína není tak jednoduchá. Je nutné prokázat, že lékař úmyslně stanovil špatnou diagnózu, že nejde o omyl/odlišný medicínsky názor. Po pravdě sama nevím, proč se to tak málo řeší, je to spíše otázka na OČTŘ. Tipuju, že kde není žalobce, není soudce.

snehulka19
10. led 2024

@kamino chystám sa to skusit tak snad pomoze

kamino
10. led 2024

@snehulka19 ja uz 9 let nekourim

katynkahan
22. únor 2024

Ahoj, kam prosím chodíte - osobní zkušenost? A řešil jste někdo trávící potíže? Protože vím, že zdraví je ve střevech a já jsem na hromadě v jednom kuse - chřipky, anginy, nachlazení, průjmy, zácpy. Už nevím co s tím, dokotrka mi řekla, že to mají tak všichni..

sarkavacul
27. únor 2024

No tak to mě dokáže akorát naštvat, máte to všichni, tady máte léky a nashledanou. V žádném případě, moje teta je doktorka a sama mi doporučila různý metody testování. Původně jsem do sebe cpala milion vitamínů, hlívu, colostrum, ale ve výsledku to bylo k ničemu, až na bicomu mi řekli co brát a nebrát, protože to že do sebe dáváte vitaminy a nevíte zda je potřebujete taky nemusí být k užitku. Byla jsem na rozšířené analýze zdraví. https://www.analyzazdravi.cz/celkova-analyza-2/. Nejenom vitaminy, ale také potraviny jsem řešila, co mi vadí co ne, dají vám komplet zpětnou vazbu na vaše tělo, co se s ním děje a jak postupovat dál. Doporučila bych každému, kdo má nějaký problém a neví kudy kam