icon

Antikoncepce Zlynda a krvácení. Máte zkušenosti?

mon1806
15. únor 2025

Prosim vas tie co uzivate antikoncepciu zlyndu krvacali ste pri nej ? Ja mam pocit se stale krvacam je to prvy mesiac a najprv 7 dni potom 10 dni pauza a teraz zas uz 7 dni :(

hanka_12345
15. únor 2025

pokud zacinas brattak je to normalni ne? Ja kdyz zacala brat, ale teda jina znacka, mela sem to prvni mesic furt a treba tyden ano, 3 dny ne, pak zas 4 dny, 2 dny nic,pak tyden.... srovnalo se to asi po 3m, mozna driv. Je to uz davno

neliniezoe
15. únor 2025

@mon1806 beru zlyndu snad třetím rokem a menstruaci vůbec nemám, ani žádné špinění. Kamarádka má taky zlyndu a taky v pohodě. Vypadá to, že Vám asi nesedla 😳

mon1806
autor
15. únor 2025

@neliniezoe no super a zaciatok ste taky nemala ? Ja som mala len 10 dni klud a teraz krvacam uz 6 den zas :( mam vybechat tie zelene tablety ?

neliniezoe
15. únor 2025

@mon1806 bohužel neměla 🙁od prvního dne užívání mám opravdu klid, ťuk ťuk. Ty zelené by měly být jenom placebo, ne?

mon1806
autor
15. únor 2025

@neliniezoe no prave ano ze su placebo tak to asi kaslem na nich ked aj tak stale krvacam

tinkad29
10. dub 2025

@neliniezoe zdravím, a to jste měla hned ze začátku bez ms?? Ja teď beru druhé platicko a ms se vůbec nedostavila, jen jeden den špinění, vím ze to muže byt, ale zajímá me, jestli jste to tak měly uz od začátku? Ja mam furt takový divný pocit, ze to proste nemam, a navíc mam strach že moc přiberu 😀 dekuji za odpověď 🙏🏻

neliniezoe
10. dub 2025

@tinkad29 úplně od začátku bez. Přibrat po ní jsem nepribrala, přešly migrény, ale vzala sebou částečně chuť na s...