icon

HA Jeanine - otěhotnění po vysazení, máte zkušenost?

thesun
21. pro 2014

ahoj holky, máte někdo za sebou tuto HA? beru ji 10 let, teď budu vysazovat a modlit se... jak vám to šlo?

lrg
21. pro 2014

Po 10-ti letech jsem otěhotněla hned druhý cyklus 🙂

nissi
21. pro 2014

Já brala 12 let, můj cyklus poté značné nepravidelný (nejdelší až 120 dní), ale nepřikládám to k Jeanine - měla jsem to tak i před tím. Každopádně nám se zadařilo na 5. cyklus. U mě to tedy trvalo přesně rok. Tak držím palce.

craki
21. pro 2014

Ja ji brala asi 7 let, a druhe MS po vysazeni uz jsem se nedockala 🙂

thesun
autor
21. pro 2014

děkuju moc, držte palce :D

thesun
autor
28. pro 2014

tak tedy divočina... 23/12 jsem vzala poslední prášek, během 2 dnů jsem měla dostat menses. Včera ukrutné křeče v břiše, špinění, dneska křeče vesele pokračují a špiním dál ☹ to jsem teda zvědavá co z toho bude ☹

nonacek
28. pro 2014

@thesun Já po vysazení antikoncepce otěhotněla hned první měsíc snažení,,,,, bohužel se ,ale jednalo o biochemicke těhotenství😩

kalteherz
28. pro 2014

Ja ji brala 8 let a otehotnela jsem za 4 mesice a to jsem mela ms jen 2dny kazdy mesic

thesun
autor
28. pro 2014

no já to pořád nedostala, pokud to teda není to špinění... když jsem brala tak jsem vůbec nevynechávala, trpěla jsem strašnýma migrénama, tak by mě zajímalo co to teda je :/

thesun
autor
28. pro 2014

@nonacek to mne mrzí ☹ to biochemické se tedy pokud tomu dobře rozumím samo vstřebá je to tak?

nonacek
28. pro 2014

@thesun ano,střebalo se samo,proste jsem dostala opožděnou ms a bylo po tehotenstvi😩

pomnena
28. pro 2014

Ahoj, já brala jeanine asi 2 roky, předtím triregol asi 8 let (s různými přestávkami). Po triregolu mi menstruace vždy naskočila a běhala jako hodinky, po jeaninu jsem třeba i půl roku nemenstruovala, dr.diagnostikovala sekundární amenoreu. Myslím ale, že u mě to byl souběh více faktorů -problémy s bederní páteří a oblastí malé pánve+vysazení HA, celý problém trval asi 2 roky. Dr.předepisovala další chemické hormony na "obnovení" mensez, což jsem po půl roce, kdy nezabíraly ani ty (!), vysadila. Vsadila jsem na kombinaci cviků mojžíšové, bylinné kůry od Mgr.Podhorné a akupunktury a tělo se do 3 měsíců vzpamatovalo - nevím, co zabralo nejvíc, možná vše zaráz 🙂 Nyní jsem v 15. tt 🙂
Hodně zdaru

ally8
28. pro 2014

@thesun Ahoj, já taky brala asi 8 let. Hned po vysazení jsem první cyklus asi otěhotněla. Bolest v podbříšku, měla jsem i na testu slabého ducha. Nicméně ms přišla asi za 5 dní, špinila jsem asi 10 dní. Takže se vajíčko neuchytilo. To má ale hodně příčin. Mohl být plod špatný, tak se dál nezahnízdil apod. To se stává prý hodně často. hned třetí cyklus už jsem byla opět těhotná a to už bylo vše v pořádku až do zdárného konce. 🙂 Takže se taky určitě dočkáš a pokud to hned nevyjde, nestresuj se, je to uplně normální. Já si říkala, že lepší, když se plod neuhnízdí, než kdyby bylo mimi nějak postižené.

thesun
autor
28. pro 2014

@pomnena ty jo, to mě celkem děsí. Je mi fakt fakt blbě svíjím se v křečích, bolí mě záda ☹ děsný ☹

thesun
autor
28. pro 2014

@ally8 no tak to jsem zvědavá jak to půjde 🙂 tohle je zase pozitivní zpráva.... já se trošku bojím, aby to klaplo, v lednu mi bude 37 :(

blaka123
Odpověď byla odstraněná
thesun
autor
9. led 2015

tak holky, skončila jsem akutně na gyn, křeče se rozjely tak, že jsem nemohla chodit. Těho potvrzené není - v krvi nic nemám. Na utrazvuku taky nic nemám - ani nic špatně.... takže jsem dostala na 20 dní ATB! ☹ Doxyhexal 200.. a za týden na kontrolu...

gnusnow19
9. led 2015

Já jsem brala Jeanine 4 roky, trvalo ty asi 7 měsíců, ale teď jsem v 12tt. Je mi 35 a věřím, že bude vše OK 🙂 Hlavně se zbytečně nestresuj dopředu. Já MS pořád řešila a nic a když jsem se na to vybodla, najednou jsem byla těhotná 🙂 Držím pěsti.

xiaomara
28. led 2015

@thesun vůbec sis nedělala přestávky? Nevadí to? Taky nad tím přemýšlím kuli migrénám, jinak já otěhotněla povys. čtvrtý měsíc...

thesun
autor
28. led 2015

nene nedělala - právě kvůli migrénám, jak jsem udělala týdenní pauzu tak jsem měla tak 4 dny migrénu, že jsem z postele vylézala opravdu jen silou vůle... prý to nevadí - gyn mi to tak doporučil, že prý u tohoto typy HA to nevadí, že se může brát na dlouhé cykly.... jinak jsem po přesně 28 dnech dostala už svou pravou MS tak jsem zvědavá kdy se nám zadaří 🙂 nicméně se na to neupínám - po měsíci ukrutných křečí atd... kdy mi dokonce o číslo vyrostla prsa - což teda nechápu.... začínám zase posilovat, cvičit a jdu zase na squash - což fakt minulý měsíc nebylo možné, umírala jsem.... tak se nechám překvapit 🙂)))