icon

Jak se cítíte po zavedení nehormonálního tělíska?

leni92
Včera v 11:50

Ahoj holky, včera mi zavedli nehormonální tělísko a jsem z toho docela dost vyklepaná. Samotný zákrok byl pro mě hodně stresující a teď mě každé píchnutí nebo kousek krve vyděsí.
Zatím spíše jen růžově špiním, hlavně na papír, když se hýbu kolem dcery. Přes noc byl úplný klid. Beru Ascorutin na zpevnění cév. Kromě toho špinění mě ale pořád honí na velkou a cítím takové vnitřní napětí a zimu.
Chci se zeptat těch z vás, co nehormonální tělísko mají:
Jak dlouho jste po zavedení špinily? Je to růžové špinění po pohybu na začátku běžné?
Měly jste taky pocity rozbouřeného břicha nebo nucení na stolici krátce po zavedení?
Za jak dlouho si to „sedlo“ a přestaly jste tělísko vnímat?
Moc děkuji za jakékoliv uklidnění nebo vaši zkušenost. Jsem teď hodně v úzkosti a každá rada mi pomůže to do odpoledne v klidu zvládnout.

lencaa11
Včera ve 12:04

@leni92 měla jsem 8 let dvě nehormonalni a jediné co jsem měla bylo špinění dva dny a nic jiného tělísko nepůsobí hormonálne vaše příznaky můžou bejt jiná příčina

1pomnenka
Včera ve 12:07

Nevěřím, že by tvoje úzkost byla z nehormonálního tělíska. Pramení z něčeho jiného.

leni92
autor
Včera ve 12:16

Oprava dnes už mám tělísko 4 den. Ale včera jsem ještě krvácela. Tedy třetí den.

1pomnenka
Včera ve 12:19
@leni92

Oprava dnes už mám tělísko 4 den. Ale včera jsem ještě krvácela. Tedy třetí den.

@leni92 Lékař ti snad řekl, že je normální špinit. Co ještě tě děsí?

leni92
autor
Včera ve 12:28
@1pomnenka

@leni92 Lékař ti snad řekl, že je normální špinit. Co ještě tě děsí?

@1pomnenka špinění beru ale krvácení, včera 3 den, jsem krvácela od té doby odpočívám, bojím se aby se mi to zas jako včera nerozjelo. Spíš se ptám co se považuje za normu

hezz17
Včera ve 12:29

Normu ti mel sdelit lekar pri zavadeni, coz predpokladam i udelal. Navic mas pribalovy letak. Spinit nebo slabe krvacet par dni po zavedeni je uplne normlani

leni92
autor
Včera ve 12:37
@hezz17

Normu ti mel sdelit lekar pri zavadeni, coz predpokladam i udelal. Navic mas pribalovy letak. Spinit nebo slabe krvacet par dni po zavedeni je uplne normlani

@hezz17 žádný příbalový leták jsem nedostala. Jen mi bylo řešeno 2 dny bez pohlavního styku.