Opožděni po vysazeni HA
Dobrý den. Pul roku jsem brala ha, po posledním platynku MC dorazil 3 den, na dalsi menstruaci cekam a stale nikde ( uz 5 dni nic) nejsem si na 100% jista zda je to normalni. Ted mam novou (katya) ale brat zacinam az pri zacatku cyklu ktery nedorazil. Styk byl jednou a chráněny s kondomem aniz by se přítel udělal. Co mam dělat :(
Zavolej na gyndu.... Kamaradce treba davali injekci na vyvolani..... A ze to mas takhle udelat ti rekl doktor? Ja kdyz jsem prechazela na novou ha tak jsem dobrala jednu a automaticky zacala brat druhou, bez prestavky takze to navazovalo na sebe. 🤔
@market177 jo jo, taky jsem to měla tak poprvé po 8 letech co jsem vysadila jsem 3/4 roku čekala než se tělo dalo do pořádku a přišly první měsíčky, podruhé to jsem jí brala půl roku a pak se z toho dalšího půl roku dostávala týden špinění pak pár dní klid a čtrnáct sní špinění a tak pořád dokola, suchá jak sahara a sex bylo čiré sci-fi

@aorax Ja po vysazeni cekala cca pul roku a i potom jsem to mela hodne nepravidelny...hold nastrahy antikoncepce, uz bych ji znovu nebrala