Příznaky těhotenství přes hormonální antikoncepci. Jak je rozpoznat?
jaké jste měli příznaky, kdy jste na to přišli a přišla vám po dob ranní platička menstruace
Já, když mě bylo neustále blbe. Udělala jsem si test a lup 4 týden.
Já, měsíčky jsem měla normálně v termínu jen trochu slabší. Přišla jsem na to totální nechutí na maso a velkou citlivosti až bolesti prsou. Byla jsem 7+3 dle ultrazvuku.
Neměla jsme žádné příznaky, tedy krom toho, že jsem měla večer hrozně nafouklé břicho a jakoby mne bolely střeva. V životě by mne nenapadlo, že jsem těhotná. Zjistilo se to až na UTZ a asi v 10tt.
@julia00 test byl jasně pozitivní v těch 7+3. Nevím jak je možné, že jsem měla menstruaci možná tím že jsem dohrála to platicko HA tak klesly hormony... Byla jsem mladá blbá a dost v šoku tak jsem tohle zrovna neřešila... Spíš jsem se ptala jestli ta HA nemůže mít nějaký vlil na plod... Neměla.
@blondynka400 mala si aj pozitívny test?
@julia00 já si test nedělala, nebyl důvod. Ale 100% by pozitivní byl 😀
@blondynka400 čiže si mala aj ms ak na test nebol dôvod? 😅
@julia00 jestliže bereš HA, tak žádnou MS nemáš, pouze pseudoMS, brala jsem jednosložkovou HA a u ní jsem neměla ani pseudoMS
@blondynka400 áno mne to je jasné. Len tiež sa teraz takto tým zaoberám, síce som ms mala som negatívne testy ale tak príbehy sú rôzne

Já! Přišla jsem na to testem, když jsem to podruhý nedostala a bylo mi blbě.