Yosefinne - skoro denně mě bolí břicho
Hezký den,
máte některá z vás podobnou zkušenost s následujícím? ....Zhruba 10 let (hrůza) jsem brala antikon. Lindynette, nikdy jsem s ní neměla žádný problém. Nicméně potlačené libido udělalo své a já chtěla vyzkoušet jinou. Doktorka mi navrhla Yosefinne. Zhruba po týdnu užívání jsem začala vnímat, že mě skoro každý den bolí břicho na levé straně. Domnívala jsem se, že je to z jídla (že jsem přejedená), avšak tahle bolest se vrací i přes normální porce jídla. Další novinkou u této antikoncepce je pro mě to, že mi výrazně zkrátila délku menstruace z původních cca 5 dní na 3 dny. Přemýšlím, zda to vydržet (dobrat celou krabičku, aby si to "sedlo"), nebo se vrátit k původní značce. Vysadit úplně zatím nemám v plánu. Své doktorce o tom samozřejmě řeknu. Spíše mě zajímá z čeho ta bolest může být event. zda to měl někdo podobné. Děkuji za váš čas 🙂
No asi takhle. Yosefinne jsem si poprvé vzala 18. 3. a pak zhruba do týdne jsem právě zaregistrovala pocit pravidelné bolesti. Nevím jestli to má s něčím spojitost, ale ta bolest se objeví většinou v pozdní odpoledne/ večer. Vaječníky mě ještě nikdy nebolely, resp. nevím, jaká by to byla bolest 🙂 Akorát přemýšlím, že až půjdu k doktorce a zrovna mě to bolet nebude, tak asi nic nezjistí, nebo mi spíš řekne, ať doberu celou krabičku. I když ta představa bolesti ještě 2 balení mi nepřijde moc sympatická 😀 Jinak děkuji za odezvu 🙂

Sice s touto antikoncepcí nemám zkušenosti, ale ta bolest břicha je po celou dobu cyklu, nebo jen v určitém týdnu? a je to bolest vaječníků nebo břicha jako žaludku? napadá mě, zda to není třeba v době ovulace i když ovulace při antikoncepci není, ale můžeš jí cítit...pokud je to během celého cyklu, tak bych to určitě řekla doktorce, může se jedna o něco závažnějšího....