icon

Autosedačka od 15 kg. Poradíte, prosím?

lolajda
6. črc 2021

Ahoj poradite, prosím, autosedacku od 15 KG? Cenove dostupnou. Dekujuu

jolana24
6. črc 2021

Klippan Wego

slunea
6. črc 2021

Levné a kvalitní jsou Joie, třeba Traver nebo Trillo. Osobní zkušenost s těmito modely ale nemám, nejlepší by bylo zajet do specializovaného obchodu, ať můžeš vyzkoušet, jak dceři která sedačka sedí.

hezz17
7. črc 2021

@lolajda my tem kupovali britax romer kidfix nebo tak nejak.

andelka
7. črc 2021

Máme Joie a spokojenost.

purplerain
7. črc 2021

Klippan Triofix recline, protismer do 18kg, potom do 36 kg po směru jízdy. Zakladnu lze přidělat pásy nebo přes Isofix, což je fajn, pokud je potřeba přehodit do auta, které třeba Isofix nemá.

jolana24
7. črc 2021

@purplerain Tak od 15kg bych jí nevolila. Některých dětem moc dlouho nevydrží

petronelka20
8. črc 2021

Pro obe deti mame Cybex Solution S fix a jsme spokojeni.

purplerain
11. črc 2021

@jolana24 ale alespoň by bylo dítě ještě nějakou dobu v protisměru. A potom po směru, i když ne do 36kg. Wego už je čistě po směru a to mi přijde zbytečně brzy.

slunea
11. črc 2021

@purplerain vždyť nevíš, kolik to dítko váží a jak je velké. Pravděpodobně ze sedačky do 18kg zrovna vyrůstá...

jolana24
12. črc 2021

@purplerain No nevšimla jsem si, že by paní někde udala míry a věk dítěte. O sedačkách vím dost, není potřeba poučování. Pouze jsem odpovídala na dotaz na sedačku OD 15kg

purplerain
14. črc 2021

@jolana24 ano, míry paní neuvedla, takže klidně dítě může mít těch 15 kg. Takže já snad taky mohu doporučit sedačku dle svého uvážení, ne?

purplerain
14. črc 2021

@slunea a třeba nevyrůstá. Těžko říct. Navíc Klippan Triofix není jenom do 18 kg. Lze ho využít i potom, jenom ne v protisměru.

jolana24
15. črc 2021

@purplerain jasně, ale některým dětem opravdu vydrží jen do 18kg a nevejdou se tam rameny (osobní zkušenost). Po vajíčku bych ho koupila. Staršímu dítěti už ne

zelenaesmolda
15. črc 2021

@lolajda napis jake mas auto a miry ditete

lolajda
autor
18. črc 2021

@zelenaesmolda mame octavku, mala váží 15kg, měří 102cm. Je drobná

slunea
19. črc 2021

@lolajda to by asi stála za to nějaká z těch rostoucích do šířky a k tomu belt upp. Nejbezpečnější variantou je ale protisměrná do 25kg. Syn s 15,5kg, 100cm se vozí v Britax Max Way Plus a do 15-36kg půjde odhadem tak za rok a půl.