icon

Autosedačka po vajíčku, jakou koupit?

kaimic
19. únor 2016

Maminky, jakou koupit autosedačku po vajíčku? 9-18 kg nebo už 9-36 kg? 🙂

jhhd
19. únor 2016

My máme 9-36 kg a to je dcera menší. Jezdí v ní od roku a čtrvt a jsme spokojení. Až nám doroste i druhé dětsko, tak mu určitě taky koupíme Cybex Pallas-2 fix.

kaimic
autor
19. únor 2016

Takže nevadí, když koupím tu větší a ne tu nižší. Malému je 7m a má už přes 9,5 kg. A počítám,že tak za měsíce nám bude vajíčko malé.

jhhd
19. únor 2016

Podle mě nevadí. Myslím ale, že u obou zmiňovaných kategorií sedaček by bylo dobré, aby už dítě sedělo, protože nejdou dát do úplného lehu. Většinou mají jen dvě polohy, které mají k lehu daleko.

olga_
Autor odpověď smazal
kaimic
autor
19. únor 2016

Urcite,ho tam nebudu dávat pokud nebude ještě sedět 🙂 jen mě zajímalo,že když bych přeskočila tu 9-18kg zda to vadí.

svetlus_pepca
19. únor 2016

Taky máme tu 9-36. Ta s menší nosností mi přijde zbytečná. Teď koupíš tu a pak budeš kupovat další. Malému bylo 10 měsíců, když jsme ji koupili. Máme Zoppa Carrera a neměnila bych. Bude-li druhé, zřejmě pořídíme stejnou. 🙂

lenysek1988
19. únor 2016

Po vajíčku máme koupenou autosedačku 9-36kg. Dělá to víc lidí a taky se ušetří. Jen je opravdu potřeba aby si mimčo samo sedlo.

petrasipkova1
19. únor 2016

My budeme kupovat dcerce 0-18, aby mohla jezdit v proti smeru dokud se telicko nezpevni a nezmensi se pomer obr hlavicky a telicka, taky ma 7 mesicu, 10,5 kg a z vajicka vyroste za chvilicku. Osobne si myslim,ze pro 8 mesicni miminko,ktery si pokud to stihne,staci jen tak tak sednout neni sedacka 9-36 vhodna, ale to je na kazdem.

velinik
19. únor 2016

mame cybex a naprosta spokojenost.. na zacatku trosku nervil z "pultiku" ted si tam hraje..

sofieleskot
21. únor 2016

No my měli raději 9 - 18Kg, protože v té 9-36kg byla naše drobná dcerka moc na volno. Ale nejlepší je asi zajít na nějakou prodejnu a vyzkoušet, jak autosedačka sedí. Teď se prodávají ty s těma pultíkama, a to zrovna naší moc nevyhovovalo.. ☹

kaimic
autor
26. kvě 2016

Děvčata, jdu si pro radu. Myslíte, ze mám dat malého už do normální autosedacky? Viz foto...

servisbabyrenka
Odpověď byla odstraněná
ducik
31. kvě 2016

@kaimic podle mého ma ještě rezervu. Opravdu by byl problém jen u hlavy a případně aby nebyl nějak sprajcnuty nepohodlne, ale to z tohoto pohledu my neuvidíme. Obvykle se přechází az na roce. Poloha proti směru je obecně daleko vhodnější než po předu.