Kočárky Maxi Cosi Assisfix a Cybex Sirona M2. Máte s nimi zkušenosti?
Holky, pořad váhám nad Maxi cosi assisfix a cybex sirona m2. Mate, prosím, někdo zkušenosti? Kterou vybrat?
Dobrý den, mrkněte na německou značku Recaro. Mám pocit, že mi ze všeho googlení nejlepší autosedačky pukne hlava, ale tahle podle mě vede ;) Podle letošních bezpečnostních testů vyšly jako jedny z nejlepších. Navíc myslím dostali tu nejlepší známku za složení látek v potahu. Na léto teda ideální, když se dětičky v sedačkách často potí :D Mají i ofiko české stránky https://www.autoseating.cz/recaro/recaro-detske...
Ja mam Cybex Sirona plus a jsem moc spokojena. Dceri jsou 3 pryc a stale jezdi v protismeru. Pohodlna i na spani. S typem M2 zkusenosti nemam, ale tipuji, ze to bude obdobne. Nepamatuji se, ze by Assisfix figuroval v nejakem testu, ale mozna si jen nepamatuji. Maxi Cosi patri ke spickam v oboru. A co se tyce skodlivin v potazich u Cybexu, prokazalo se to, tusim, jen v jednom roce a tusim dokonce jen u jednoho modelu. Od te doby problemy nebyly. Bylo to myslim zmenou majitele a presunem vyroby. Recaro melo ted taky dobry vysledek v testovani, ale me nejsou tyto sedacky nejak sympaticke designem😁Coz je samozrejme individualni a zanedbatelny “problem”

Dobry den 🙂
Jeste pred nedavnem jsme taktez shaneli autosedacku. Co se tyce znacky Cybex- tak po hledani a srovnavani ruznych znacek jsem se docetla, ze prave zminovany Cybex mel pred 2 lety problem s uvolnovanim ftalatu. Design maji pekny, ale pokud se rozhodujete mezi temito dvema typy, za sebe bych volila znacku MaxiCosi, kt. navic v crash testu dopadla moc dobre. Jsou sice drazsi, ale daji se poridit i starsi ve velice peknem stavu 🙂