icon

Krádeže autosedaček. Jaké máte zkušenosti?

korcula
18. říj 2009

Ahojky,
blíží se doba kdy budeme kupovat větší autosedačk, auto parkujeme na ulici v Praze. Ráda bych koupila kvalitní autosedačku s isofixem, ale mám trochu obavy, když bude zustávat v autě, že nám ho někdo vybere, ale tahat ji zase nahoru do bytu a pokaždý přidělávat si moc neumím představit.
Jaké máte zkušenosti? Uklízíte sedačky nebo je tam necháváte? a vydrží tam? nebo nevíte zda to lze aspon nějak připojistit?
díky

lamarika
18. říj 2009

korcula: První 3 měsíce jsem tahala sedačku i s malým nahoru, ale pak už byl malej strašně těžkej, tak jsem začala nechávat v autě. Ještě se nám nestalo, že by se nám někdo vkrádal do auta 😉 Jinak my pořídili alarm do auta, ale né kvůli autosedačce 😀

korcula
autor
18. říj 2009

lamarika:nomy"vajíčko" taháme doted, ale tu velkou si fakt neumím představit.... no nám na jaře vykradli auto i kvuli radiu.. ☹

lamarika
18. říj 2009

korcula: my žijeme v o dost menším městě než ty, takže u nás takovýhle sitace se dějí o mnohem méně. . . No, nevím jak bych ti poradila, si to budeš muset risknout a nechta ji tam 😔

sklenicka24
18. říj 2009

Ahojky. NO a co jí třeba dávat do kufru???

Lam: my také na štěstí bydlíme v menším městě, ale znáš to, stát se může cokoliv 🙄

lamarika
18. říj 2009

sklenicka: nám někdo akorát pravidelně vypouští kola (a to asi víme kdo), ale naštěstí nic jinýho. . . 😕 Do toho kyfru by se jim mohla vejít, ale pokud nemjí vrchní plato aby nešlě vidět, tak to asi bude na stejný brďo. . .

A co si pořídit na skla fólie aby vám nešlo vidět do auta co v něm je?

iwulik
18. říj 2009

Ahojky,
dáváme do kufru,sedačky se u nás dost kradou 😠
být tebou tak ji raději schovám,příležitost dělá zloděje 😒

lilith78
18. říj 2009

Hmm..tak ja mám skúsenosti opačné a to tu u nás v Bratislave..Vajíčko sme vždy ťahali so sebou, ale sedačku( od 9kg tuším do 18kg) tú som nechávala v aute..No a bohužial cca po roku nám ju ukradli..Potom už našťastie malému stačil podsedák a ten tam nechávam už 2 roky a ziatiaľ OK!! 🙂

sklenicka24
18. říj 2009

Stejně je to hnus. FAkt ty lidi nechápu. 😠 😠 😠

sue
18. říj 2009

Uff,tak toto ani v zlom sne ☹ strašné,keď ľudia kradnú toto...ale na druhej strane pochopiteľné...však ukradnúť sedačku za 8000-9000 Sk a potom ju predať je fajn biznis 😔

soanpe
18. říj 2009

u nás na sídlišti (v Praze) nechávají všichni sedačky v autě, i ségra nechá (na Žižkově 😝 ) a v poho. Ono se blbě utíká s 6kg sedačkou 😀 mně spíš kradou vyhrívaný zpětný zrcádka 😠 ( jedno stojí 5.000,- a na vrakovišti je pak kupuju za 400,- dokonce jsem si tam koupila to svoje.poznala jsem ho podle samolepky s kytičkou 😀

matra
18. říj 2009

iwulik,to si mě moc nepotěšila? ☹ Taky budeme na Nový rok kupovat větší a bojím bojím ☹

Soanpe tak to je drsný... 😀

Mi se několikrát vloupali do auta a to mám,nebo teda měla jsem malinkého pežotka,jednou vzali přítelovi cigárka a dvakrát nic,rádio tam pokaždé zůstalo 😒 Jednou byla otevřená kapota od motoru,asi chtěli ukrást celé auto 😠 Vždycky pěkně zřídili sedačky jak tam lozili v botech a to si stojím pod balkonem...

No a stou větší sedačkou bude boj,to necháme namontovat alarm do auta, aspon... 😖

A nevíte jestli jde sedačka připojistit?????

beata.n
19. říj 2009

ahojky,tak my koupili malému autosedačku 9-18kg,bydlíme na cikánském sídlišti a řeknu vám,trnu vždy,když odcházím od auta,abych jí tam ještě druhý den našla 😅 přeci jen to byla dražší autosedajda,tak mám fakt strach.dávám přes ní deku-je černá,tak aby rychle nevyšisla a navíc v létě,aby nebyla rozpálená,třetím důvodem je,aby na ní nikdo neviděl 😀 😀 😀 ale říkám si,že to asi bude spíš víc lákat 😅

sklenicka24
19. říj 2009

SoaP: no to je hnus, teď už se fakt krade všechno, za chvíli abysme si hlídali i vlastní p....e 🙄 🙄 🙄

Mat: no tak to netuším, ale pojišťuje se kde co, tak proč né toto že???

Bea: no, to je fakt, také by mě zajímalo, co to tam máš 😉 🙂

korcula
autor
19. říj 2009

Díky moc... no asi bude větší jistota dávat ji do kufru... 😉 ni když je to strašný, že to musíme vubec řešit 😝

llllucka
20. říj 2009

Mě teda ani nenapadlo,že bych autosedačku tahala sebou.Ani nevím,jak bych to dělala.Jakože nejdřív odnesu dítě a pak se vrátím pro autosedačku.Máme ji v autě a ještě nám ji neukradli.To by člověk musel schovávat všechno.I kola od auta 😀 😀

agula
20. říj 2009

Bez komentáře........ Nikdy by mě nenapadlo, že někdo může chtít ukrást autosedačku. Ale to člověk zjistí později až o to přijde, co všechno se dá ukrást. Ještě že máme garáž a parkujeme vevnitř. Před obchodákem ji teda pak radši schovám do kufru, přece jen to není nejlevnější záležitost

miracle
20. říj 2009

No super...uz doslo aj ku kradnutiu autosedaciek. Minule sme s manzelom teoretizovali, ze autosedacky su ovela drahsie ako autoradia a nepoznam dobry sposob, ako predchadzat kradezi. Do kufra mi nevojde a vlacit autosedacku + dieta, kociar a nakup naraz nezvladam

Ubohost najhrubsieho zrna okradat rodiny s malymi detmi.

korcula
autor
21. říj 2009

no jo, já poté co už nám auto vykradli, plus z něj oloupali co šlo (poklice, zrcátka a tak) tak už přemýšlím nad vším 😅

kikimaruska
23. říj 2009

Vajíčko jsme s malým nosili domů, ale větší autosedačku 9-18 lg v autě nechávám. Jak píší maminky vézt dítě, věci, kočár a ještě sedačku bych nezvládla, kor když jezdím a vše tahám sama vč.nechodícího dítěte a za druhé většinou ta její instalace není tak rychlá jako u vajíčka. Osobně sem ráda že odložím na zem tašky a věci, odemknu a dám malého hned do připravené sedačky...nedovedu si představit, že bych ho měla nevim kde... (když neberu kočárek) a šla do kufru a teprv montovat autosedačku a pak do ní teprv syna dávala...navíc když třeba prší a je nepříznivé počasí. To leda kdybychom jezdili neustále dva a jeden se staral o dítě a druhý o sedačku (manžel, přítel). Já s malým jezdím téměř denně a montovat denně autosedačku bych tedy nezvládala..., stačí mi když si syna bere otec nebo babička a musí se neustále přehazovat z auta do auta.

jmisa
24. říj 2009

Taky o tom přemýšlím, manžel je zásadně proti tomu nechávat ji na místě, takže ji budu dávat aspoň do kufru. 😒