Otočná autosedačka. Doporučíte?
Ahoj, prosím o radu jakou autosedacku koupit. Jelikož musíme vajíčko vrátit a malá má 9mesicu a necelých 8kg chtěla bych již na pevno do auta ale ještě tu aby jezdila proti směru jízdy. Doporucite mi nějakou? A ne prosím kolem 10k. Nejraději bychom nějakou kolem 5k.
Děkuji 🙂
Ve vaší cenové relaci jedině Joie. Je super, že chcete, aby malá jezdila dál proti směru. My teď aktuálně dva a čtvrt roku, a jsme stále v protisměru.
@monimia
takhle male dite patri do vejce,doporucuju skupinu na fb deti proti smeru.
Děkuji za rady. Nakonec my kamarádka půjčí vajíčko cca na půl roku než se ji narodí prcek takže zatím dobrý 😀
vajíčko je klasika od narození, proto se prodává v kombinaci s kočárem, to je super, že třeba do obchodu jen vezmeš vajíčko, přicvakneš na kola kočáru a jedeš a nemusíš dítě předělávat
@skorinka423 Jen ty primo ke kocarku nebyvaji moc bezpecne. Da se koupit vajicko kvalitnejsi a na konstrukci kocarku ho pripevnit pres adaptery, aby drzelo.
@zelenaesmolda souhlasím, jen ne všech značek se toto tvrzení týká.. např cybex v trojkombinaci (např s vejcem cloud z)..
tak to je přesně ono, o čem jsem mluvila, nemyslím žádné no name , ale ty značky, který jsou kvalitní, testovaný a jsou kvalitní prodejny, který ti to taky tak doporučí 😉

@monimia pokud malá nesedí, tak je pro ní nejlepší vejce.. Žádná pokračovací sedačka není vhodná od narození, i když to výrobci píší... Jediná která je vhodná pro nesedící dítě je Klippan Kiss 2 plus, má v sobě integrované vajíčko.. Doporučím obchod čistě s autosedačkami (za mě centrum autosedaček). Nechají vyzkoušet, jak sedne dítěti a jak sedne v autě a poradí.. Ale z vejce bych nespěchala..