Přeliv na vlasy. Jak dlouho vydřží? Chytne na šediny?
Hezký den všem, dlouho jsem odolávala barvení vlasů, ale šedin dost přibívá 🙄. Nejsem fanda klasické barvy, ráda bych se vyhnula té povinnosti neustále dobarvovat, mám tmavé vlasy a šlo by to dost vidět.
Zkusila bych prvně přeliv, mou otázkou je to, jak dlouho vydrží a zda vůbec chytne na šediny 🤔
Děkuji! 😊
Na preliv chodím už snad přes deset let a jsem max spokojená. Neničí tolik vlasy,postupně se vymyva a nejsou tak patrné odrosty. Sediny už sem tam také jsou a chytá to úplně v pohodě. Takže s chutí jděte 😉
já mám husté dlouhé vlasy a přeliv mi šediny nezakryl. U kadeřnic to stojí stejně jako trvalá barva, nějak to nerozlišují. Já se barvím - a to sama - už asi půl roku pěnovou barvou, tou to zvládnu sama, na klasické tekuté si netroufám, barvím si podobou, co mám jako původní barvu, co 5 týdnů. šediny mám na skráních a v pěšince uprostřed. Šediny mi to zakryje dokonale. Vidět jsou až při odrostu.
Nic tím nezkazíš, bud si kup v drogerce, jsou hodně levné a zkus sama, nebo ke kadeřnici si poradit, mě rovnou řekla, že i barva bude mít co dělat (mám prý tvrdé neporezní vlasy, takže musím nechávat barvu 2x déle působit, abych chytla).
A co zkusit hennu? Sediny zvládne, k tomu vyzivi a lesk jak blesk....akorát tedy není henna jako henna, tu drogerkovou nebrat. Tmavých hnedych i světlých, i černých odstínů je habaděj.
@animali asi kdybych chodila častěji, byla by menší spotřeba a levnější, ale zase častěji, no...plus ten čas co tam člověk stráví. Ta cena je myslim i na Prahu hodně (a neni to žádný hogo fogo salón v centru), ale změnu kadeřnice riskovat nechci, a samoobslužné použití už vůbec ne 😀
Já mám extra krátké vlasy a i tak platím za barvení 1200 korun. Chodím každé 2- 3 měsíce. Taky někdy přemýšlím,jestli bych těch pár šedin nezvládla s přelivem. Budu sledovat,co koupíš.
Ja mam dlouhe extra huste vlasy a jednou jsem se nechala barvit v okoli,zaplatila jsem 1400 a do dvou tydnu bylo vse dole...me chytaji jen matrix barvy,ale ty maji jen nekde a po prestehovani to mam uz z ruky. Tam jsem davala 450 kc, to bylo v pohode, ted sama davam asi 200 kc za dve baleni. Ale odhodlavala jsem se dlouho....
Já tedy nevím, ale mně žádný přeliv ani Henna šediny nezakryje. ☹ Mám výtečnou zkušenost s permanentními barvami, na jejichž krabičce je napsáno "deluxe", odstín je skutečně identický s fotkou a vlasy nepoškozené a bez šedin. Naprosto děsivé výsledky jsou po použití přelivu Palette (žlutá krabička)
Zdravím všechny 🙂 Narazila jsem tady na tuhle starší diskuzi a zrovna tohle teď taky řeším – začínají se mi objevovat šediny a přemýšlím, jestli zkusit hennu. Máte některá zkušenost, jestli to na šediny pořád tak dobře chytá, i po delší době používání?
Ahoj, mám tmavé vlasy a používám přeliv od Loreal. Trošku se vymyje, ale ne úplně a šediny kryje. Naopak hennu nedoporučuji dle zkušeností mojí mamky 😁 několik let si je barvila hennou, jenže je to procedura prakticky na půl dne a dost velká otrava. Když se pak rozhodla, že půjde do normální barvy, tak kadeřnice jí řekla, že vlasy barvené hennou nejdou klasickou barvou přebarvit. Takže jí to nějak postupně stahovala a dobarvovala a ve finále za to zaplatila nemálo peněz. Proto říkala, že hennu už nikdy. Navíc nevniká do vlasu, ale obaluje je zvenku a dost se jí tím kvalita vlastních vlasů zhoršila.
Zdravím všechny 🙂 Narazila jsem tady na tuhle starší diskuzi a zrovna tohle teď taky řeším – začínají se mi objevovat šediny a přemýšlím, jestli zkusit hennu. Máte některá zkušenost, jestli to na šediny pořád tak dobře chytá, i po delší době používání?
@janniha Já hennu používám už delší dobu a na šediny chytá pořád dobře. Chce to jen dodržet postup a neuspěchat to, aby se barva pěkně chytla. Výsledek je přirozený a vlasy jsou po ní hezky lesklý. A určitě je důležité koupit ji v ověřeném obchodě, kde mají kvalitní produkty.
@janniha Já hennu používám už delší dobu a na šediny chytá pořád dobře. Chce to jen dodržet postup a neuspěchat to, aby se barva pěkně chytla. Výsledek je přirozený a vlasy jsou po ní hezky lesklý. A určitě je důležité koupit ji v ověřeném obchodě, kde mají kvalitní produkty.
@ela_v1 Děkuju, to ráda slyším! Když to používáš delší dobu, mohla bys prosím napsat, jaká značka se ti osvědčila nejvíc? Ráda bych šla do něčeho kvalitního, když už to budu zkoušet poprvé.

Ja mam tedy sede jen jednotlivé vlasy a na ty to chyta dobře 🙂 beru barvu o fous tmavší než moje prirozena barva (vyblita oříšková) a vymyje se to za tři měsíce. Vyhovuje mi, ze nejsou napadne odrosty, a celkově mam z vlasů vna omak dobrý pocit, snad jak je přeliv obalí, žádné třepení lámání jako za mlada. Ale teda neni to levná sranda, tim ze chodim až po tech trech mesici a mam to úplně vymyte, tak jsou potreba dvě dávky nevím čeho na celou delku (na polodlouhe vlasy) a necham tam 1700 ☹ (Praha) nicméně jak říkám s vysledkem jsem spokojená a netroufam si experimentovat se změnou kadeřnice...